Ce mai face și cum arată acum Mihaela Tatu după ce s-a retras din televiziune. Prezentatoarea a slăbit foarte mult: „Eu cred că sunt mai sexy acum!”

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Tatu a scris istorie in televiziune cu emisiunea „De 3 X femeie' pe care a prezentat-o mulţi ani la Acasă TV, deşi în CV-ul ei apăreau joburi din cu totul alte domenii, respectiv prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă. Problemele de sănătate au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se concentreze mai cu seamă pe viaţa personală decât pe cea profesională.

mihaela tatu balimihaela tatu bali

În ultimii ani, Mihaela a slăbit peste 20 de kilograme şi spune că se simte mai sexy decât oricând. A călătorit foarte des în locuri cu o mare încărcătură spirituală, care au ajutat-o să se regăsească pe sine şi să-şi conştientizeze mai clar dorinţele şi deciziile legate de acestea.
Mihaela Tatu a renunţat definitiv la proiectele în televiziune în urmă cu aproximativ cinci ani, ca urmare a diagnosticării sale cu fibrom uterin. Acel moment a determinat-o să aibă mai multă grijă de ea, să adopte un stil de viaţă sănătos, în care a inclus alimentaţie potrivită şi sport şi, astfel, a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme.

„Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. Tot, tot (n.r.: alimentaţie, sport, masaj). De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp. Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebuie… 74…. mai vreau 6, atât (n.r.: să slăbească). Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct.', a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni în urmă cu ceva timp.

Noua viaţă i-a adus şi un nou iubit. „Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă', spunea Mihaela în urmă cu ceva timp.

Expertă în tehnica discursului

Mihaela Tatu a primit, de-a lungul anilor, o serie de propuneri pentru a se întoarce pe sticlă, însă a refuzat pentru că nu s-a mai regăsit în nici un proiect. În schimb, a făcut Facultatea de Psihologie la 45 de ani, iar acum, la 55 de ani, este trainer de dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, dar şi voice over şi moderator/prezentator de evenimente.

Anul trecut, fosta vedetă de televiziune mărturisea în emisiunea lui Morar de la Antena Stars că a primit propunerea să preia cârma unui show TV despre care a spus, însă, că nu i se potriveşte mănuşă pentru că este vorba despre o emisiune înregistrată: „Timp de 22 de ani, nu am făcut decât emisiuni în direct pentru că e temperamentul, pentru că e starea de adrenalină care îmi priește' 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton