Andreea Antonescu are abdomenul perfect plat, la 3 săptămâni după naștere: ”Mi-am revenit fizic. Nu contează că am 40 de ani”

 Calin Maria Bianca
.

'Mi-am revenit fizic. Nu contează că am 40 de ani și că am născut de 3 săptămâni…'. Andreea Antonescu s-a fotografiat cu abdomenul la vedere. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva săptămâni. În timp ce numeroase femei se refac greu după naștere, cântăreața nu se poate 'plânge' de acest lucru. Recent, s-a fotografiat cu abdomenul la vedere și a dezvăluit că a ajuns la greutatea și forma pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este mama a două fetițe superbe. Recent, aceasta a adus pe lume cea de a doua fiică, care i-a umplut inima de bucurie. Sarcina a decurs perfect de la început și până la sfârșit, iar artista și-a intrat destul de repede în rol, bucurându-se de primele săptămâni alături de mezina familiei. Ei bine, pe lângă aceste lucruri, frumoasa artistă mai areu un motiv bun care să-i aducă zâmbetul pe buze.

whatsapp-image-2023-01-16-at-12.06.00-1whatsapp-image-2023-01-16-at-12.06.00-1

Andreea Antonescu se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Nu, nu este o glumă! Deși a născut în urmă cu doar trei săptămâni, frumoasa artistă a reușit să revină la forma inițială. Nu se luptă absolut deloc cu kilogramele în plus, ci din contră, arată la fel de bine ca înainte să rămână însărcinată.

Citește și: Cine este Andreea Antonescu de la America Express.A trecut printr-un divorț și are două fetițe

Citește și: Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută:„Suntem foarte bine și liniștite'

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului.Ce s-a întâmplat în prima ediție

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:”Sunt foarte fericită”

Andreea Antonescu are abdomenul perfect plat, la 3 săptămâni după naștere

Andreea Antonescu și-a surprins marea comunitate din mediul online. În urmă cu doar 3 săptămâni, artista aducea pe lume cea de a doua minune din viața ei. Așa cum bine știm cu toții, recuperarea după naștere este destul de grea, la fel și revenirea la forma inițială. Ei bine, nu și pentru cântăreața noastră! Aceasta a dovedit că se poate și la 40 de ani să dai naștere unui copil și să nu te confrunți cu kilograme în plus luni și luni de zile. Bineînțeles, aici și gena a fost un factor important care a ajutat-o în acest proces!

'Și da… mi-am revenit fizic!
Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță.
Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii.
', a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Antonescu: 'Important e să nu ne pierdem de noi'

Ei bine, Andreea Antonescu nu s-a oprit doar la a le spune fanilor că a revenit la forma inițială. Îndrăgita artistă a venit și cu dovezi, așa că a îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere, și le-a arătat tuturor că se bucură de aceeași siluetă de invidiat pe care o avea și înainte de a rămâne însărcinată. Mai mult decât atât, a postat și un mesaj plin de încurajări pentru toate mămicile din marea ei comunitate de pe rețelele de socializare.

'Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri.
Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș sunt cele care își pun amprenta asupra noastra și ne transformă.
Important e să nu ne pierdem de noi, să rămânem raționale pe cât posibil. E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total.
Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii.
', a mai scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Antonescu a născut o fetiță de nota 10

Și la propriu și la figurat, Andreea Antonescu a născut o fetiță de nota 10. Sarcina a decurs perfect în cele 9 luni de zile, iar același lucru îl spune artista și despre momentul nașterii. A recunoscut că a avut o serie de emoții atunci când se gândea că se apropie tot mai mult clipa, însă a trecut cu bine și a adus pe lume o minunăție!

„Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu! Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit așa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie! Și voi, părinții, mă înțelegeți.

Nu există lucruri mai importante și mai frumoase. Mă simt foarte bine, astăzi m-am și dat jos din pat. Sunt super fericită, foarte încântată. Vă las o poză ca să înțelegeți o mega surpriză, pe care nu am intuit-o o secundă în viața mea. Am trecut prin niște emoții foarte mari. Am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o. Vă arăt ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18′, a povestit Andreea pe Instagram, după ce a născut.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton