Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: "Să nu dispere că..."

 Raiciu Adriana
.

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, se uită constant la Survivor. Jorge a acceptat provocarea de a participa la Survivor România. Cântărețul face parte din echipa Faimoșilor și este susținut de întreagă familie. Alina Laufer a recunoscut că se uită la fiecare ediție a emisiunii și își susține fostul partener, alături de fiica sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

 Alina Laufer și Jorge au divorțat în 2012, după o căsnicie de cinci ani. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe Karina, în vârstă de 14 ani. Deși lucrurile nu au fost deloc roz după despărțire, se pare că relația dintre aceștia a început să fie din ce în ce mai bună în ultima perioadă. Într-un interviu recent, vedeta de televiziune a mărturisit că urmărește parcursul fostului partener la Survivor România, alături de fiica sa.

1-jorge1-jorge

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și:Șerban Huidu, după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera:„Informația cu negocierea nu e reală’

Citește și:Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene:„Relația noastră rezistă datorită…’

Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor

Jorge, fostul soț al Alinei Laufer, a decis să participe la Survivor România 2023. El face parte din echipa Faimoșilor și este susținut, de acasă, de întreaga familie. Pe de o parte de Ramona Prodea, iar de cealaltă parte de fiica sa, Karina, și de mama acesteia, Alina Laufer.

Vedeta a recunoscut că nu ratează nicio ediție a emisiunii și o încurajează pe fiica sa, tânara făcându-și griji constant despre tatăl său.

„Kari îl susține pe George,  ne uităm la fiecare ediție de Survivor, ne încurajăm. Îi e milă de el că moare de foame că a fost la exil, dar i-am zis să nu dispere că are de unde să dea jos.', a adăugat Alina Laufer, potrivit Click.

De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer

În cadrul unui podcast, Jorge a vorbit despre relația cu Alina Laufer, dar a precizat și motivul care a dus la divorț. Cântărețul a recunoscut că a recurs la acest gest după mai multe discuții purtate cu Alina. La acea vreme, cei doi locuiau cu părinții blondinei, iar Jorge își dorea să se mute singuri, cu fetița lor.

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul, a declarat Jorge.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton