Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. În timp ce o țară întreagă îl cunoaște pe Victor Pițurcă, soția antrenorului stă departe de lumina reflectoarelor. Recent, fiul cel mic al cuplului a postat o imagine alături sora și mama sa, iar fanii au fost surprinși să o vadă pe Maria Pițurcă. Iată cum arată la 62 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Multe persoane îl cunosc pe Victor Pițurcă. În vârstă de 66 de ani, acesta și-a început cariera ca fotbalist și a făcut parte din generația de aur al fotbalului românesc. Imediat după ce a decis să se retragă, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din țara noastră. Cu toate acestea, puțină lume știe detalii din viața lui personală. Acesta este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, mama lui Alexandru și a Claudiei.

sotia-fata-si-baiatul-lui-victor-piturcasotia-fata-si-baiatul-lui-victor-piturca

Recent, familia Pițurcă a sărbătorit-o pe Maria, care a împlinit frumoasa vârstă de 62 de ani. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Alexandru Pițurcă a postat o imagine cu mama și sora sa, iar fotografia o puteți vedea în GALERIA FOTO.

Citește și: Vica Blochina, după ce s-a aflat că a pierdut apartamentul de la Victor Pițurcă:'Eu am tot plătit mii de euro'

Citește și: Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au întâlnit după mulți ani:’Mi-a tresărit inimioara’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană:'Avem tot respectul pentru el'

Citește și: Cyndi Lauper a fost diagnosticată cu o boală autoimună:’Este îngrozitor. Te doare în interior fiindcă te simți neputincios…’

Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani

În timp ce soțul ei este cunoscut de o țară întreagă, Maria Pițurcă stă departe de lumina reflectoarelor, rare sunt momentele când apare într-o imagine pe rețelele sociale. Însă, recent, Alexandru Pițurcă a postat o fotografie alături de mama și sora sa, chiar de ziua de naștere a acesteia.

La 62 de ani, Maria Pițurcă se menține excelent. Într-o rochie neagră, cu zâmbetul pe buze, alături de cei doi copii ai săi, soția antrenorului nici nu-și arată vârsta.

Edan s-a mutat la Victor Pițurcă

În prezent, Maria Pițurcă are grijă de Edan, fiul lui Victor și al Vicăi Blochina. Băiatul, în vârstă de 14 ani, a decis să se mute cu tatăl său.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat.

Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună'a declarat Vica.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton