Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

 Dumba Gabriela
.

Andra Voloș a devenit rapid cunoscută odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei. Înainte să fie celebră, Andra nu arăta deloc așa cum arată acum. Și-a făcut mai multe operații estetice și dovadă stau pozele din adolescență, în care Andra Volos este de nerecunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Andra Volos și-a făcut o operație estetică la nas, pe lângă mărirea buzelor, intervenții care i-au schimbat total trăsăturile. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat atunci și motivul pentru care a pășit în cabinetul medicului estetician și a apelat la această intervenție.

5fcdf937dd74c-andra-volos-pleaca-din-romania-crop-16073345185fcdf937dd74c-andra-volos-pleaca-din-romania-crop-1607334518

Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice

Ea a precizat că și-a dorit un nas perfect, însă se confrunta și cu probleme de sănătate, având polipi și deviație de sept.

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroaăs sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept’, a transmis Andra Volos imediat după operație.

Pe reţelele de socializare au apărut poze cu ea,  înainte să fie celebră şi înainte de intervenţii, şi putem spune că este schimbată total. În prezent, șatena a ajuns la peste 520.000 de urmăritori pe Instagram. La începutul anului, tânăra anunța pe o rețea socială că are o relație cu un bărbat misterios, despre care nu a oferit detalii.

Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?', a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet.

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: „Eram ca niște roboți'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: „A fost o experiență…'

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a zvonit că este iar însărcinată

Andra Volos, hărțuită de un milionar însurat

Bărbați celebri din diferite domenii au vrut-o lângă ei, însă n-a fost niciun chip să-și împlinească visurile. Doar Dani Mocanu, colegul ei de la 'Puterea Dragostei', i-a 'mișcat' sentimentele, dar s-au despărțit destul de repede.

De atunci, Andra Volos mai mult singură a fost, mai puțin momentul în care s-a păcălit cu milionarul însurat și cu copii. Ulterior, tânăra a mărturisit că a fost hărțuită de acesta, bărbatul încercând să îi spargă ușa, pentru a intra peste ea în casă. Neștiind cum să reacționeze, fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a amenințat cu poliția sau… soția, potrivit cancan.ro.

Andra Volos a răbufnit și i-a aruncat cuvinte grele celui cu care a avut o relație, caracterizându-l ca fiind penal și disperat. În timp ce afaceristul lovea ușa, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus: Uite cât e de penal… Să-mi spargă mie ușa… Disperatul dracului! Sparge ușa, că tu o plătești. Sparge-o!’

După ce i-a spus în repetate rânduri să se oprească, Andra Volos l-a amenințat că va contacta forțele de ordine sau, de ce nu, pe soția lui.

Băi, pleacă de aici, te rog eu mult. Pleacă sau chem Poliția sau pe nevastă-ta. Vrei să o chem pe nevastă-ta? Pleacă odată de aici, terminatule„, a continuat Andra Volos, disperată, în timp ce bărbatul încă lovea ușa cu putere, orbit de furie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton