Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, după vizita ei în România: „E înțelegător”

 Lăstun Ana Maria
.

Iulia Vântur se află de luni bune în România și deja au apărut numeroase zvonuri despre o despărțire între prezentatoarea TV și Salman Khan. Totuși, frumoasa blondă a decis să clarifice situația și a mărturisit care sunt adevăratele motive pentru care a petrecut mai mult timp în țara sa natală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur și Salman Khan se află pe continente diferite încă de la începutul lunii mai. În ultimele câteva luni au apărut numeroase ipoteze în legătură cu o posibilă despărțire între starul de la Bollywood, Salman Khan, și fosta prezentatoare TV din România. Cu toate acestea, deși a preferat să nu comenteze până acum, superba blondină a rupt tăcerea. .

Citește și: Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat: „Schimbă gândul'

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan: „Eram într-o seară…”

Citește și: Ea este femeia cu care Salman Khan a vrut să se însoare, înainte să apară Iulia Vântur în peisaj! Cine s-a opus căsătoriei actorului cu Miss India

Citește și: Cum arăta Iulia Vântur la debutul în televiziune. Ce frumusețe rară era la 25 de ani! FOTO spectaculoase!

Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Iulia Vântur a decis să pună punct specilațiilor cu privire la o posibilă despărțire între ea și Salman Khan. Vedeta a anunțat că va reveni în India curând și că are un partener înțelegător. Mai mult, fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru Tine' a precizat că are motive întemeiate pentru care a petrecut mai mult timp în România.

iulia-vantur-declaratii-despartire-salman-khan-1iulia-vantur-declaratii-despartire-salman-khan-1

Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, acum

'Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător', a precizat Iulia Vântur, despre partenerul ei, Salman Khan.

Vedeta a fost prinsă cu treabă în România, în timp ce iubitul ei, Salman Khan, a fost implicat în mai multe scandaluri. După ce a fost acuzat într-un dosar de înșelăciune, alături de alți câțiva membri din familie, Salman Khan a fost surprins să afle, recent, că ar avea soție și copii în Dubai.

Salman Khan, implicat într-un nou scandal

'Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc.

Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție', a transmis Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton