Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Am eliminat toți...”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Laufer se laudă cu o siluetă de invidiat, la doar cinci luni după ce a născut. Pentru a scăpa însă de kilogramele nedorite, vedeta face câteva sacrificii considerabile. Blondina a început recent să țină o dietă ce deja dă rezultate. Pe lângă asta, ea face și sport, atât cât îi permite timpul. Iată în ce constă meniul zilnic al frumoasei mămici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși este mamă a trei copii, Alina Laufer reușește să le dea clasă tuturor puștoaicelor. La doar cinci luni după ce i-a născut pe gemenii Nathaniel și Davina, vedeta se bucură din nou de un corp perfect. Pentru a arăta impecabil, vedeta s-a apucat serios de sport și a făcut schimbări însemnate în alimentație. Blondina urmează de câteva săptămâni o dietă, iar meniul ei arată acum diferit.

a1-3a1-3

Alina Laufer pare că nu obosește niciodată. Deși copiii îi ocupă aproape tot timpul, vedeta reușește să aibă grijă și de aspectul ei fizic. Astfel, frumoasa mămică practică și mult sport. Norocul ei este că are o sală amenajată în casa ei din Corbeanca. Potrivit spuselor sale, antrenamentele au ajutat-o să slăbească destul de repede.

Citește și: Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur:”Eu dorm cu gemenii în rulotă”

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii:„Ne descurcăm și fără bonă'

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe:„În halul ăsta de…'

Citește și: Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante:”Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!”

Ce dietă ține Alina Laufer după naștere

Dacă în timpul sarcinii cu gemenii Alina Laufer a pus doar 10-11 kilograme în plus, vedeta a luat și mai mult în greutate după ce a fost externată din spital. Ajunsă acasă, fosta soție a lui Jorge a început să mănânce dulciuri. Pofta ei de mâncare era atât de mare, încât noaptea se trezea doar să „ronțăie' ceva.

„În timpul sarcinii am luat în greutate doar 10-11 kilograme. Am rămas însărcinată la 52 de kilograme și m-am internat, la naștere, cu 61 de kilograme și jumătate. După ce am născut, am ajuns la 53 de kilograme și jumătate, dar pentru că am stat în spital, unde nu m-am mișcat din pat timp de o lună și jumătate, am mâncat, mi-a venit laptele, am început să mă mulg și trebuia să am un surplus caloric. M-am îngrășat în spital încă 3 kilograme și am ieșit cu 56 și jumătate.

După care, acasă, am mâncat foarte mult în lunile ce au urmat. Cred că în două luni de zile am reușit performanța să mai pun încă 4 kilograme. Am mâncat foarte mult dulce deși eu nu obișnuiesc asta, am mâncat mâncare, eram foarte obosită și atunci din cauza stresului, aveam poftă de mâncare. Noaptea, când mă trezeam, ca să pot să mă trezesc, ronțăiam în permanență câte ceva, aveam câte o punguță cu tot felul de chestii lângă mine', a spus Alina Laufer pentru Ciao.

Cum arată meniul ei zilnic

Ulterior, când a văzut că cifrele de pe cântar continuă să crească, Alina Laufer a decis să se apuce de sport și să mănânce mai puțin. De aproximativ trei săptămâni, fosta soție a lui Jorge a început să țină și o dietă. Cât despre meniu, ea a spus că inițial a eliminat toți carbohidrații.

„Nu am făcut sport la început și apoi când am considerat că deja e prea mult și nici nu am mai alăptat atât de mult, am pus stop mâncării. De vreo trei săptămâni am început să țin dietă, însă de antrenat deja mă antrenez de aproape două luni de zile.

Consider că în situația de față este mai important antrenamentul decât dieta, pe care am început-o încet-încet. Acum am început-o mai agresiv. Am eliminat în prima fază toți carbohidrații, nu mai mănânc pâine, dulce, orez, cartofi, nimic de genul acesta, doar un regim low carb bazat pe proteine și grăsimi. Acum încerc să mănânc cât de puțin pot, restricția calorică este foarte importantă', a adăugat ea.

Vedeta cântărește acum 59 de kilograme

În prezent, Alina Laufer cântărește 59 de kilograme. Vedeta nu are de gând să se oprească aici și e pregătită să ducă „lupta' grea cu greutatea până ce va ajunge la rezultatul dorit.

„Să vedem cum o să mă prezint în câteva luni de zile. Acum am ajuns la 59 de kilograme și încerc să mă țin tare pentru că o să fie o luptă destul de grea. Nu mai sunt atât de tânără cum eram când am avut-o pe Kari și odată cu vârsta devine din ce în ce mai greu să dai jos kilogramele adăugate', a mai spus blondina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton