Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Ce au stabilit procurorii

 Miniosu Alexandra
.

Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. La scurt timp după decesul celor trei, procurorii Pachetului din Timiș care au preluat cazul care a îngrozit întreaga țară. Iată ce au stabilit aceștia! Are legătură cu cei doi minori, băiețelul de doi ani și fetița de șase ani, care s-au stins din viață odată cu mama lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Mai exact, Procurorii Pachetului din Timiș, cei care au preluat cazul înfiorător, au hotărât să schimbe încadrarea morții celor doi copii de la omor din culpă la omor.

iulia-mama-timisoara-1iulia-mama-timisoara-1

Imediat după ce medicii de pe ambulanță au pronunțat decesul mamei din Timișoara, care a sărit cu cei doi copii ai săi de pe un bloc din oraș, polițiștii au deschis o anchetă în această speță, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs tragedie.

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea mamei din Timișoara și a copiilor ei.Fostul soț și fostul iubit au venit să-i conducă pe ultimul drum

Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine'

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș:„Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

Citește și: Cum a fost jefuită Carmen Harra în America:”Am suferit mult sabotaj de la români. Mi-au furat casa”

Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Conform procedurilor, polițiștii din Timoșara care au deschis ancheta în cazul mamei de la Timișoara au făcut-o sub acuzația de omor din culpă. La două zile distanță de la tragedie, dosarul a fost preluat ulterior de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiș. Cei din urmă au stabilit o schimbare a încadrării în cazul celor doi copii, potrivit Observator.

Așadar, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiș au hotărât să schimbe clasificarea infracțiunii de la omor din culpă la omor în cazul fetiței și băiețelului cu care mama lor s-a aruncat în gol, de pe un bloc din Timișoara. Cât despre femeia de 32 de ani, pe nume Iulia, are loc în continuare o anchetă pentru omor din culpă.

Ce au stabilit procurorii

După preluarea cazului, anchetatorii au hotărât să-l cheme la audieri și pe tatăl celor doi minori. Bărbatul s-a întors în România, din Austria, pentru a organiza funeraliile acestora.

Conform audierilor făcute de procurori, acestea au indicat că Iulia, mama din Timișoara, și tatăl copiilor ei ar fi trebuit să se căsătorească pe data de 28 aprilie. Cei doi divorțaseră în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu și-a făcut apariția la starea civilă.

După ce trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost ridicate de la fața locului, acestea au fost transportate la IML, iar rezultatele necropsiei au fost oferite publicității în cursul zilei de miercuri. Specialiștii au stabilit atunci că decesele celor trei au avut loc în condiții violente.

Pe lângă ancheta făcută de oamenii legii, rudele și prietenii Iuliei au început să facă dezvăluiri despre problemele emoționale cu care mama din Timișoara se confrunta în ultimii ani. Potrivit spuselor apropiaților ei, aceștia cred că tânăra de 32 de ani suferea de depresie.

Apropiații Iuliei cred că tânăra era în depresie

În cazul Iuliei, problemele de sănătate mintală ar fi apărut la moartea subită a tatălui ei, ce a avut loc în urmă cu circa 10 ani. Depresia de care femeia ar fi suferit ar fi rămas netratată pentru o perioadă lungă. Aceasta ar fi fost accentuată ulterior de stresul provocat de divorț.

În urma acestui eveniment, mama din Timișoara ar fi apelat la psihoterapie, iar apropiații Iuliei ar fi considerat că starea tinerei s-ar fi îmbunătățit. Iulia și cei doi copii au fost înmormântați pe 6 mai 2022, în același sicriu.

Sursă foto: Facebook, Captură video, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton