Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat: "Mă accepți așa cum e..."

 Raiciu Adriana
.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat. Teodora Marcu și soțul ei, Alexandru, au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Ei bine, la puțin timp de la începutul noului sezon, detalii neștiute au ieșit la iveală despre tânără. A făcut videochat și nu se ascunde să vorbească despre asta! Iată ce spune despre perioada respectivă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat. Teodora și Alexandru Marcu au avut o relație destul de complicată. S-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă au decis să se despartă după doar o lună. Viața i-a adus din nou împreună, iar după doi ani s-au împăcat. Ba chiar mai mult, au ajuns și în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

marcu-tedora-videochatmarcu-tedora-videochat

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat. Cei doi amorezi au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Însă, nici bine nu a început emisiunea, că detalii neștiute despre aceștia au ieșit la iveală. Mai exact, Alexandru a spus despre Teodora Marcu că a făcut videochat! Iată declarațiile făcute apoi de concurentă!

Citește și: Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii.E mai tânără cu 12 ani decât soțul ei

Citește și: Cine este Cristian Grigorescu, ispita de la Insula Iubirii.A fost concurent la Puterea Dragostei

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș:'Mamă, tu ai fost îngerul meu…'

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii’

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat. În ediția de seara trecută de la Insula Iubirii, Alexandru Marcu a făcut o dezvăluire neașteptată despre partenera lui de viață. Mai exact, concurentul a spus că soția lui a făcut pentru o perioadă videochat.

Teodora Marcu a recunoscut apoi că a fost model pentru videochat, însă nu a făcut pentru o perioadă destul de lungă de timp. Din două săptămâni, soția lui Alex a fost model doar câteva zile. De asemenea, a mai precizat faptul că nu a făcut-o pentru bani, ci doar pentru că era curioasă să vadă cum este.

„Îi e frică să mă piardă. Da, este adevărat. Nu am făcut videochat, am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două săptămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima dată cu Alex.

Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei. Dacă îmi doream să fac asta în continuare, mă accepți așa cum e. Oricum nu cred că rămâneam acolo', spune Teodora Marcu.

Cine este Teodora Marcu de la Insula Iubirii

Teodora de la Insua iubirii s-a născut și locuiește în Onești. Ea și partenerul ei, Alexandru, s-au declarat sigur pe relația lor, spunând că este perfectă. Cu toate astea, au ales să participe la emisiune înainte de a face cununia religioasă.

„Noi avem o relație perfectă. Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă sau… Ne-am concentrat pe noi, nu pe altcineva’, a spus Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, în filmulețul de prezentare.

Program Insula Iubirii

Insula Iubirii, sezonul 6, a avut loc premiera luni şi marţi, pe 2 şi 3 mai, de la 20:30, la Antena 1. Show-ul incendiar, filmat pe Coconut Island, va fi difuzat pe micile ecrane în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, pe postul TV. Așadar, telespectatorii își vor putea urmări emisiunea preferată de două ori pe săptămână.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton