Ana Barnoschi a suferit enorm după ce a fost înșelată în fosta relație: „Îmi pierdusem încrederea în mine”

 Martin Lorena
.

Ana Barnoschi a suferit enorm după ce a fost înșelată în fosta sa relație. Ana Barnoschi este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, a avut parte de multe momente de suferință de-a lungul anilor. Prezentatoarea de la Kanal D a fost înșelată în fosta sa relație, lucru care a făcut-o să își piardă încrederea în propriile forțe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana Barnoschi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Aceasta a câștigat simpatia publicului larg atât datorită carismei sale, cât și a aspectului fizic de invidiat. Vedeta, deși este mereu cu zâmbetul pe buze și emană o energie pozitivă, a suferit foarte mult din cauza problemelor sentimentale.

Ana-Barnoschi-1Ana-Barnoschi-1

Aceasta a mărturisit faptul că a suferit enorm după ce a fost înșelată în una dintre fostele sale relații. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Citește și: Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată: „Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:„Lumina din viața mea

Citește și: Trauma care-l va urmări toată viața. Mihai Bendeac nu va uita niciodată drama lui Dan Mihăescu:Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez

Ana Barnoschi a suferit enorm după ce a fost înșelată în fosta relație

Ana Barnoschi a suferit enorm după ce a fost înșelată în fosta sa relație. Ana Barnoschi a povestit faptul că a fost înșelată de unul dintre foștii săi parteneri de viață. Vedeta a subliniat că, la acel moment, și-a pierdut încrederea în propriile forțe după episodul traumatizant. Cu toate acestea, ea a reușit să se pună din nou pe picioare și să se bucure de viață în continuare.

„Mi-am recăpătat încrederea în mine. Am fost înșelată. Nu cred că aspectul fizic este direcția după care trebuie să ne luăm în treaba asta cu înșelatul. Este vorba despre relația pe care am avut-o cu un băiat timp de mai mulți ani, locuiam împreună. Nu dau din casă cum am aflat toate lucrurile, ideea e că am început să bănuiesc, după care am început să mă interesez, după care am și fost contactată de anumite domnișoare', a spus ea la Detectorul de Minciuni.

Cum a reacționat după ce a aflat că a fost înșelată

Chiar dacă avea o relație de lungă durată cu bărbatul care a înșelat-o, Ana Barnoschi nu a avut o reacție acidă în momentul în care a aflat că partenerul a trădat-o. Aceasta a așteptat să fie 100% sigură de situație, apoi a ales să se despartă de bărbat.

„Relația începuse să scârțâie de o bună perioadă de timp, ajunsese să fie toxică. În momentul în care am aflat, nu am fost genul de femeie care să înceapă să se crizeze.Am ținut pentru mine, am mers mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, până m-am convins de toate lucrurile. Până nu am avut certitudinea de 100% de tot ce se întâmpla, nu am spus nimic. Îmi pierdusem încrederea în mine pe parcursul anilor. Ajungi să o pierzi în momentul în care tu dai totul pentru un om, iar omul respectiv nu apreciază absolut nimic din lucrurile pe care le faci pentru el', a declarat ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton