Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre Reghe, în scandalul pensiei alimentare: "Îl așteptăm de ani să vină acasă, să..."

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate în scandalul pensiei alimentare cu Reghe. După ce s-a aflat ce sumă va plăti Reghecampf pentru pensia alimentară a lui Bebeto, Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune acum impresara de fotbal despre situația actuală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate în scandalul pensiei alimentare cu Reghe. Vineri, în data de 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghe împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Astfel, judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar pentru pensia alimentară a lui Bebeto. Contactată de jurnaliști, Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa fostului partener de viață.

bebeto-45bebeto-45

Impresara susține încă așteaptă momentul în care Reghecampf o să vină să își viziteze băiatul și o să-și petreacă timp cu el, întrucât în ultima perioadă nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Iată ce mai spune fiica Ionelei Prodan, în plin proces de divorț cu antrenorul de fotbal.

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare’

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:„Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații sunt Mirabela Dauer și Raoul acum, împăcați după o ceartă de 8 ani:'Nu prea ne mai…'

Anamaria Prodan, declarații neașteptate în scandalul pensiei alimentare cu Reghe

În decizia pronunțată vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghe. Astfel, antrenorul de fotbal urmează să plătească suma fixă de 2.000 euro, deși inițial se vorba despre suma de 7.000 de euro. La puțin timp după ce s-a aflat decizia instanței, Anamaria Prodan a transmis și un mesaj.

Impresara susține că nu o interesează subiectul Reghecampf și tot ce își dorește este ca antrenorul să își caute propriul copil și să petreacă timp cu el, întrucât în ultima perioadă nu s-ar fi mai întâmplat asta. Aceasta a susținut că ea și familia el îl așteaptă „de ani' să vină acasă.

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta.

Să facă ce îl povățuiește … sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face', este reacția oferită de Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

„Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune'

Cu toate acestea, spune ea, Anamaria Prodan îi îndeamnă pe copii să-l sune și să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf. 

„(…) Nu cu mine pune lumea video penibile (…). Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele, a adăugat ea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton