Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu. Imaginile postate i-au surprins pe fani

 Borcilă Andreea
.

Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și iată că, acum, postează mai des poze împreună, pe rețelele sociale. Dacă până nu demult, cuplul punea preț pe intimitate și viață privată, se pare că s-a răzgândit. Iată cum s-au fotografiat Simina Loica și Alex Bobicioiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt doi foști concurenți de la Puterea dragostei, emisiunea matrimonială difuzată la Kanal D. Fiecare dintre ei a avut, pe parcursul show-ului, alți parteneri. Simina Loica a format un cuplu cu un alt concurent, Alex Zănoagă, cu care s-a căsătorit, dar în final au divorțat după câțiva ani de căsnicie. Împreună, au un băiețel.

simina-loica-6-3simina-loica-6-3

Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit oficial acum câteva luni, dar urmează să fie liberi și din punct de vedere legal.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…'

Citește și: Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord:„Așa arată un cod roșu de nepăsare'

Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue:„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu'

Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu

Foștii concurenți de la Puterea dragostei, Kanal D, sunt în culmea fericirii. Sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. Dacă până nu demult, Simina Loica și Alex Bobicioiu puneau mai mult accentul pe intimitate și tot ce înseamnă viață privată, de acum postează mai des fotografii împreună. Cei doi amorezi se sărută, se tachinează ori se îmbrățișează, spre entuziasmul fanilor lor.

Fostul soț al Siminei, Alex Zănoagă, a recunoscut de la început că știa de legătură celor doi, însă nimeni nu l-a luat în seama. La momentul respectiv, fosta sa parteneră nu a vrut să confirme nimic, spunând că Bobicioiu îi este doar un prieten foarte bun care o ajuta cu copilul atunci când mama ei nu poate.

Eu știam demult că sunt împreună, era și timpul. Daca nu se aflau anumite chestii, nu mai postau. Deja se vorbea despre ei. Ei și-au asumat relația. Am și zis că lucrurile o să iasă la iveala și așa s-a întâmplat.

Mai mult, Zanoaga nu crede in iubirea de lunga durata intre ei doi si spune ca exista o mare diferenta intre a fi prieten si iubit. Nu putem să mai stam așa cu actele, însă nu mă grăbesc.

Nu mă așteptam că vă fi chiar așa, să intervină un prieten. Îmi păstrez declarația, eu nu cred că se iubesc, e diferita iubirea de partener și și cea de prieten, a spus el, în emisiunea Online Story.  

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton