Anamaria Prodan cere dovezi despre infidelitatea lui Reghe: "Ce case a făcut amantelor?"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a postat încă un mesaj pe Instagram în care insistă să primească dovezi despre mult-discutata infidelitate a lui Reghe. Impresara susține că soțul ei este un model de viață, un stâlp de moralitate și conduită, nu doar un profesionist fără cusur în lumea fotbalului. De aceea, Prodanca spune că Reghe nu a plănuit niciodată șă-și părăsească familia și cere dovezi privind amantele despre care se scrie de câteva luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deranjată de știrile despre familia ei, care apar zilnic pe site-urile tabloide, Anamaria Prodan a reacționat dur pe Instagram. Impresara a postat încă un mesaj în care insistă să i se aducă dovezi dacă Reghe chiar are amante și vrea să divorțeze.

15958650730851595865073085

„În toţi aceşti ani de când mă cunoaşteţi am fost, cred eu, un om integru şi am spus mereu adevărul. Am fost prima care a recunoscut când şi dacă a greşit.

Vă rog să aduceţi dovezi solide despre fiecare lucru sau faptă pe care o menţionaţi zilnic. Despre beţiile lui Reghe, despre amanatele lui Reghe. Cine sunt şi de unde vin? Ce i-au luat şi ce le-a dat? Ce a furat din casa lui să dea amantelor? Ce business-uri a deschis amantelor? Ce case sau ce transferuri a făcut amantelor!', scrie Anamaria Prodan.

Citeste si: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe: „Familia este sfântă”

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Kylie Jenner este însărcinată.Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Reghe nu mai poartă verigheta

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu trec prin cea mai bună perioadă, pe fondul presupusului divorț despre care se tot vorbește. Antrenorul a fost destul de rezervat în declarații, însă gesturile sale le-a dat multora de gândit. De data aceasta, Reghe și-a făcut apariția fără verighetă la un eveniment important din cariera lui. Mai exact, la conferința de presă unde a fost prezentat drept antrenor al Craiovei. De menționat că, în urmă cu doar câteva luni, cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu. De atunci, însă, Anamaria și Reghe nu au mai fost văzuți niciodată împreună. Sexy-impresara a stat mai mult în Dubai, iar Reghe în România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton