Maria Chițu a dezvăluit cauza problemelor sale de la Survivor: "Ce nu s-a știut despre mine este că..."

 Dumba Gabriela
.

Maria Chițu a păstrat foarte bine un secret legat de anumite probleme de sănătate, din cauza cărora nu a putut evolua la Survivor la capacitate de 100%. Maria Chițu a dezvăluit abia la finalul competiției din Dominicană cu ce s-a confruntat acolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu a fost o concurentă puternică la Survivor, chiar dacă anumite probleme i-au afectat traseul în competiție. Puțină lume a știut că ea nu vede foarte bine și poartă lentile de contact, însă la probele din apă a trebuit să evolueze fără, iar acest lucru i-a adus un mare dezavantaj.

180095380-3954016381348565-4330182991269888818-n180095380-3954016381348565-4330182991269888818-n

'Ce nu s-a știut despre mine în presă este că tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori să port lentilele de contact pentru că erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat să dau 100% din ce puteam.

Alt lucru care nu s-a știut este că am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales să continui, deși doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav', a povestit Maria Chițu pentru dailymagazine.ro.

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:’El era un bărbat singur’

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu:'Mi-a plăcut'

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya

Cum îi încurajează Maria pe viitorii concurenți de la Survivor

Maria Chițu spune însă că Survivor a fost una dintre cele mai frumoase și intense experiențe din viața ei. Ea a încurajat tinerii care fac sport să se înscrie în această competiție pentru că este un prilej de a te redescoperi pe tine în jungla din Republica Dominicană.

'Sunt multe motive pentru care aș încuraja tineretul să trăiască experiența Survivor. Unul dintre acestea este pentru că prin această experiență au ocazia de a se autocunoaște mult mai bine în câteva luni cât nu ar reuși să o facă în ani de zile.

Este o experiență intensă unde ești pus în situații pe care nu le întâlnești în fiecare zi.

Alt motiv pentru care tinerii ar câștiga din această experiență este că această aventură te va schimba spre bine: te va face mai puternic psihic, mai înțelept, mai încrezător în forțele proprii, mai dezghețat când vine vorba despre încercările vieții, dar asta depinde de fiecare om în parte cum va alege să îl schimbe această experiență, în bine sau în rău.

Încă un motiv ar fi faptul că este o oportunitate unică care ar putea ajunge să fie un început de drum pentru oricine', a mai declarat Maria Chițu.

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România.

Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

La 20 de ani, Maria Chițu de la Survivor este fan al concursurilor și și-a dorit foarte mult să câștige această competiție, dar nu a fost să fie.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton