Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui AMI. Cum a afectat-o despărțirea de fostul iubit: „Până când nu și-a găsit o altă jumătate...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Deși e o fire discretă, AMI ne-a spus ce se întâmplă în viața ei amoroasă. Spre surprinderea multora, cântăreața susține că nu are un iubit, însă nici nu-și dorește o relație, momentan. Cât despre despărțirea de fostul partener, cea de la începutul carierei sale, vedeta recunoaște că a reprezentat un moment delicat în viața ei. A avut nevoie de ceva timp până s-a vindecat și nu a reușit să se desprindă total, până ce bărbatul nu și-a făcut o altă iubită. Iată cum a trecut peste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

AMI, cred că ne-am lămurit cu toții, în cariera ta de peste un deceniu în muzică, că ești foarte activă pe plan profesional. Aș vrea să știu însă, alături de probabil alte sute de fani ai tăi, cât de „fructuoasă e și partea ta sentimentală. Să fiu mai precisă, există cineva în viața ta acum, ai un iubit?

Acum, nu. Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație. Mi-am dorit timp cu mine și pentru mine, să fiu liberă. Atunci când consider că nu pot da totul într-o relație, nu mă implic. Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea.

ami20637ami20637

Citește și: AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Multora le-au căzut măștile. Unii au uitat să mai fie oameni' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă, nu e pe deplin sinceră' / EXCLUSIV

Citește și: Medeea Marinescu, reacție acidă după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la un spital privat:'Un copil târându-se pe jos de dureri…'

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg':„O premieră deloc plăcută pentru mine'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui AMI

În trecut, ai avut o relație destul de lungă, de cinci ani. Tu și fostul tău partener ați ajuns, însă, la despărțire. Mă gândesc că nu ți-a fost tocmai ușor… Cât ți-a luat să-ți deschizi inima din nou, către o altă persoană, după aceea?

A fost nevoie de ceva timp până m-am vindecat. Până când fostul meu iubit nu și-a găsit o altă jumătate, nici eu n-am reușit să mă desprind total și să mă atașez din nou. A fost o separare de comun acord și am acceptat că ne era mai bine unul fără celălalt în acel moment.

Ai avut nevoie de terapie sau te-ai vindecat singură? Cine ți-a fost aproape în clipele grele?

Muzica a fost terapia mea. Acolo mi-am găsit liniștea și focusat toată atenția după acel episod și m-a ajutat enorm. Mai ales că eram la început de carieră. Iubesc ceea ce fac, și asta mi-a ocupat tot timpul. Așa am reușit să depășesc orice moment dificil

Cum a trecut peste separarea de fostul partener

Mi-ar plăcea să lași aici un sfat pentru toți cei care trec printr-o despărțire dureroasă. Fie că este vorba despre foști parteneri sau alte ființe dragi… Cum ar trebui să procedeze pentru a depăși mai repede momentul, ce ar trebui să-și spună?

Nu-mi place să dau sfaturi, însă vă pot spune ce mi-a prins mie bine până acum și ce mă ajută pe mine să trec mai ușor peste astfel de momente. În primul rând, îmi ocup timpul cu lucruri care mă bucură, care mi aduc plăcere și satisfacție. Eu mă afund în muzică, de exemplu. Stau doar în preajma oamenilor care mă fac să mă simt bine și confortabil.

Dar cred că cel mai important a fost să am răbdare cu mine, să mă vindec în ritmul meu propriu și să nu mă judec pentru ceea ce simt, ceea ce fac, pentru nimic. Încerc să renunț și eu la nevoia de control, așa că fac des exercițiul ăsta de a accepta mereu lucrurile așa cum vin, pentru că toate fac parte dintr-un proces de evoluție. Iar asta pe mine mă ambiționează enorm și mă ajută să-mi clarific gândurile.

Ce planuri are de Sărbători

Ce planuri ai de Sărbători? Acum, că ne aflăm aproape la finalul anului, poate ne spui și care sunt așteptările tale de la 2023…

Nu concep Sărbătorile de iarnă fără familia mea. De fapt, nicio sărbătoare. Voi fi acasă, la Baia Mare, ca de obicei. De data aceasta, bucurându-mă împreună cu ai mei de primul Crăciun în casă nouă, la curte, departe de oraș, într-un colțișor de rai – așa cum îi spun eu. Abia aștept să colind și să mănânc sarmale! (râde).

Cât despre așteptări, am învățat să trăiesc fără ele. Să las viața să mă surprindă. Mă bucur de prezent, iar anul care bate la ușă îl las să vină tot ca o mare provocare, un necunoscut care să mă scoată din zona de confort, să descopăr lucruri noi, iar eu să spun DA, fără să ezit, la tot ce-mi va oferi el. Îl aștept curioasă și cu brațele deschise.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton