Ruxi și Sali Levent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au avut o aventură: "Asta e, îmi asum!"

 Dumba Gabriela
.

Ruxi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Sali Levent au avut o aventură! Acesta din urmă a participat și el la show-ul de la Pro TV, însă Ruxi susține că nu în junglă a fost idila lor pentru că ea nu l-a mai prins acolo când a ajuns. Oricum, dezvăluirea lui Ruxi l-a șocat pe Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ruxi a participat la rubrica „sosurile iuți', iar la una dintre întrebări, câștigătoarea de la „Bravo! Ai stil' a trebuit să ofere numele unui bărbat cu care a avut o aventură.

6229302462293024

Ruxi, aventură cu Sali Levent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ruxi a avut de ales între a mânca iute sau a satisface o curiozitate a lui Cătălin Măruță. După ce a stat câteva secunde pe gânduri, fosta concurentă Sunt celebru, scoate-mă de aici! a spus „Levent”, unul dintre colegii din competiția a cărei finală a fost difuzată joi seara la PRO TV.

Astfel, Ruxi a recunoscut că unul dintre bărbații cu care a avut o aventură este chiar Sali Levent, finalist și el în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Însă nu a specificat când.

„Asta e, îmi asum! Dar nu spun când!”, a spus Ruxi, care l-a contrazis pe Măruță când acesta a afirmat că în emisiune s-a întâmplat idila. „Eu nu l-am prins pe Levent acolo”, a clarificat Ruxi.

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct:’Vrei să faci o crimă?’

Citește și: 5 ani fără Cristina Stamate.Actrița a murit după înmormântarea prietenei sale, Stela Popescu

Citește și: Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași:’M-a lovit peste cap, mi-a rupt sprânceana de la ochi’

Citește și:Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp:’A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice’

Ce a spus Ruxi despre alți concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Nu a fost singurul concurent al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' despre care Ruxi a fost nevoită să vorbească. Una dintre întrebările rubricii îi cereau vedetei să enumere calitățile și defectele lui Cristi Mitrea.

„Bun, inteligent, ajutător' a spus vedeta, în timp ce a precizat că defectele cele mai mari ale lui Cristi sunt faptul că se enervează prea repede și nu își ascultă interlocutorul atunci când acesta din urmă are dreptate în ceea ce spune.

Pe de altă parte, când a fost rugată să o descrie pe Viviana Sposub în cinci cuvinte, Ruxi a subliniat că aceasta este o persoană „parșivă, care nu are suficientă educație'. În schimb, vedeta a mărturisit că Viviana este o femeie „frumoasă și sociabilă', dar „nu știe să se îmbrace”.

În ultima întrebare, lui Ruxi i s-a cerut numele unui bărbat cu care s-ar mărita fără să stea pe gânduri. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' s-a gândit apoi a răspuns 'Andi Moisescu'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton