Cum arată Angela Similea la 76 de ani. Apariție rară a cântăreței la concertul lui Aurelian Temișan

 Dumba Gabriela
.

La 76 de ani, Angela Similea trăiește departe de lumina reflectoarelor, iar aparițiile sale publice anuale pot fi numărate pe degetele de la o mână. Cântăreața declara acum ceva timp că nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și a ales să se distanțeze de scenă. Zilele trecute, însă, Angela Similea a fost prezentă la concertul lui Aurelian Temișan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 21 noiembrie, Angela Similea a ieșit din casă pentru a-i fi alături lui Aurelian Temișan, care a susținut un concert la sala Studio a Teatrului Național București. Pe lângă Angela Similea, Daniel Iordăchioaie, Adrian Enache, Nico și compozitorii Marius Țeicu și Ionel Tudor au fost și ei alături de Aurelian Temișan.

315956802_829032141401543_4638117943047926853_n315956802_829032141401543_4638117943047926853_n

Cum arată Angela Similea la 75 de ani

Angela Similea a impresionat dintotdeauna prin eleganță, iar la 76 de ani este neschimbată. La concertul lui Aurelian Temișan, cântăreața a purtat o rochie ivoire, cu mâneci lungi, un pandantiv în formă de floare și o eșarfă în culorile pământului.

Coafată, machiată discret și cu ochelari de soare fumurii, Angela Similea demonstrează că vârsta este doar un număr.

Anul acesta, Angela Similea a înregistrat o piesă alături de un grup de colegi de breaslă, printre care se află Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Monica Anghel și mulți alții. Este vorba despre un mesaj de pace emoționant prin intermediul piesei „Nu omorâți iubirea'.

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani. Când a apărut ultima dată, pe scenă

Citește și:Jennifer Gates este însărcinată.Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și:Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mai vreau…'

Angela Similea petrece mult timp în America, la fiul său

Unicul fiu al Angelei Similea, Sorin Hilgen, are 49 de ani și este rodul iubirii dintre ea și chitaristul Sorin Movileanu. Ulterior, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, cel de-al treilea soț al cântăreței.

Fiul artistei este stabilit în America, de mai bine de 20 de ani, alături de soția lui și de cei doi copii ai săi din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones. Școlit în elveția, Sorin Hilgen are o situație financiară bună, fiind angajat în divizia IT a unei companii de prestigiu.

Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei

Aurelian Temișan și Angela Similea se cunosc de mulți ani, iar acum artistul a dezvăluit un incident amuzant din trecut. El era la începutul carierei, atunci când a trăit o întâmplare de care își amintește și acum cu zâmbetul pe buze.

Cântărețul se afla la începutul carierei atunci când a fost chemat la o filmare TVR. Era convins că va fi totul bine pus la punct și pregătit pentru cântare, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. A realizat că ținuta îi este scurtă, iar șosetele lipseau. Nu a avut de ales, așa că a trebuit să apeleze la… mănușile Angelei Similea.

E foarte greu, în 33 de ani de activitate este foarte greu să alegi una singură. Dar, îmi aduc aminte acum, pe loc, că sunt forțat de timp, de o întâmplare pe care am mai povestit-o colegilor. Cred că am spus-o la un moment dat și în presă, acum vreo 20 de ani.

La o filmare TVR, eram la început de carieră, mi s-a spus: Vino de la Craiova, în rest, avem noi aici, te îmbrăcăm noi.’ Am pus pe mine un smoking al regretatului actor Silviu Stănculescu, care era un tip cât mine de înalt.

Aproape cât mine, că și smoking-ul îmi venea puțin mai scurt, a trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă. Dar nu mi-am luat nici ciorapi de acasă, ei mi-au zis: Tu vino doar tu, că de restul ne ocupăm noi!’.

Nu aveau ciorapi negri ca să îmi dea pentru ca să continuăm pantalonul până la pantof. Atunci au apărut, din senin, dintr-un sertar, o pereche de mănuși de dantelă ale doamnei Angela Similea. Iată-mă pe mine, încălțat în mănușile de dantelă ale Angelei Similea’, și-a amintit acum cu umor Aurelian Temișan, pentru Ego.ro.

Din fericire însă, Angela Similea a înțeles că Aurelian nu a avut de ales în situația dată.

I-am povestit și doamnei Angela Similea această întâmplare și zice: De asta când am vrut eu prima oară (n.r. să le îmbrace) mi s-au părut că sunt largi și veneau altfel degetele?’. De unde și vorba, îmi cer scuze, mi-am băgat picioarele în mănușile de dantelă ale Angelei Similea. Dar am putut să fac filmarea, că altfel nu se putea. Nu decupați chestia asta, să nu iasă, totuși, articol de ziar’, a completat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton