AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "A fost cel mai frumos joc al minții"

 Dumitrache Laura
.

AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Joi seara, competiția s-a terminat pentru artistă, care a părăsit jungla în urma unei probe. Cântăreața a luptat alături de Radu Vlăduț și Cristi Mitrea, iar ea a pierdut proba. AMI a scos cel mai slab timp și a fost eliminată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! AMI și Chef Salvo Lo Castro au intrat în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici, în luna septembrie. Artista a rezistat aproximativ două luni în jungla dominicană, făcând față presiunii. Seara trecută, artista a fost eliminată după ce a obținut cel mai mic punctaj la duelul cu Radu Vlăduț și Cristi Mitrea.

ami a plecatami a plecat

AMI a demonstrat în nenumărate rânduri că este puternică și a reușit să facă față condițiilor precare. Artista a avut un conflict majora cu Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici. La jocul de eliminare din ediția de joi seara, cântăreața s-a situat pe ultimul loc, chiar dacă diferența a fost de câteva secunde.

Citește și:AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Multora le-au căzut măștile. Unii au uitat să mai fie oameni' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Citește și:Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului:”Unul dintre ele va fi…”. Vedeta de la PRO TV caută bonă

Citește și:Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Prin ce suferință trece cântăreața:„A fost pentru prima dată când am simțit că mor'

AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Artista nu a făcut parte din echipa de star a show-ului de la PRO TV, dar a dovedit că este puternică și s-a adaptat provocărilor din junglă. Pe lângă probele dificile, AMI a avut un conflict dur cu Bia Khalifa. Joi seara, AMI a părăsit competiția după duelul cu Cristi Mitrea și Radu Vlăduț.

Sunt fericită că am ajuns aici, că mi-am împins limitele. A fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată și a fost o onoare să fiu aici. Am luat câte o lecție de la fiecare. Nu sunt absolut deloc tristă că plec, a mărturisit cântăreața.

AMI: „Plec mult mai încrezătoare și mai curajoasă”

AMI a rezistat în jungla dominicană aproape două luni, timp în care s-a luptat cu probele dificile, dar și cu tensiunile din echipă. Vedeta a declarat că pleacă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, mult mai puternică. Plec mult mai încrezătoare și mai curajoasă.

Vedeta a declarat că nu a avut tentația de a se autoelimina oricât de greu i-ar fi fost. AMI a avut nenumărate conflicte cu Bia Khalifa, fiind provocată și jignită de aceasta. Starleta OnlyFans a încălcat regulamentul emisiunii și a fost eliminată de către organizatori.

AMI a fost scuipată de Bia Khalifa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

AMI ne-a vorbit despre conflictul care a avut loc în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Artista a fost jignită și scuipată de Bia Khalifa, aceasta fiind eliminată din cauza comportamentului său. Totul a început când Bia i-a reproșat artistei că nu a câștigat niciun joc.

O ceartă la care am refuzat să particip. Ea este o fire vulcanică, se aprinde foarte repede și, de cele mai multe ori, nici nu știam de la ce pornea să se certe cu noi. Ea s-a certat cu toți pe rând, nu a avut o problemă doar cu mine. Eu sunt o persoană tolerantă, care înțelege destul de multe tipare de comportament, însă lucrurile pentru mine au niște limite clare. În momentul în care ele sunt depășite, iau atitudine.Cred că faptul că am evitat-o și că nu i-am mai oferit atenția de care avea nevoie a determinat-o să-și iasă din minți și să recurgă la astfel de gesturi. Doar ea știe ce a fost și ce e în sufletul ei', ne-a declarat AMI.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton