Pavel Stratan a împlinit 52 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiica lui, Cleopatra Stratan: ”Eroul meu”

 Calin Maria Bianca
.

Pavel Stratan a împlinit 52 de ani! Fără dar și poate, este motiv de sărbătoare în familia Cleopatrei Stratan. Îndrăgita artista și-a emoționat tatăl încă de la primele ore ale dimineții. După ce a postat o serie de fotografii emoționante cu ea și părintele ei, cântăreața a scris și o urare specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Stratan este sărbătoritul zilei, iar fiica lui nu a uitat acest lucru. Cu siguranță, pe lângă urarea frumoasă și înduioșătoare a Cleopatrei Stratan, tatăl artistei a mai primit numeroase mesaje cu ocazia zilei lui de naștere. Totuși, cel mai emoționant moment a fost cu siguranță pozele postate de soția lui Edward Sanda încă de când ea era un copil și părintele ei o purta pe brațe.

stratan-9stratan-9

Pavel Stratan are cu ce să se mândrească, nu doar de ziua lui. Cleopatra Stratan este alături de el, și în general de familia ei, în orice moment. Cu toate că este căsătorită și și-a întemeiat propria familie, îndrăgita artistă vorbește constant cu părinții ei și continuă să-i surprindă cu cele mai bune alegeri și intenții.

Citește și: Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert.Mai mult decât tatăl și soțul împreun

Citește și: Cleopatra Stratan a luat permisul de conducere:”De azi sunt șoferiță”

Citește și: Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct la TV:”Nu-mi mai place să port haine”

Citește și: Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație:„Nu știu dacă există căsnicie perfectă'

Pavel Stratan a împlinit 52 de ani

Cleopatra Stratan a știu mereu cum să fie fiica pe care mulți și-o doresc. Destul de activă în mediul online, nu o dată, ci de mai multe ori a demonstrat că relația cu părinții ei este una exemplară. Azi, cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, nu a putut să nu-i scrie o urare care să emoționeze pe toată lumea. Nici pozele cu ea și tatăl ei nu au fost mai prejos.

„La mulți ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit și îmi oferi încă din prima zi!', a scris artista în mediul online.

Ce cadou îi pregătește Cleopatra Stratan tatălui ei

După o astfel de urare și după seria de fotografii din albumul de familie, toată lumea se întreabă ce cadou a pregătit Cleopatra Stratan pentru tatăl ei. Cu siguranță s-a gândit la o surpriză pe măsură. Ce-i drept, artista nu a dezvăluit încă acest lucru, dar sigur are un plan bine pus la punct. Totodată, ținând cont că este și ziua bunei sale prietene, Codruța Sanfira, rămâne de văzut cum o să se împartă cu timpul.

Ce părere are Pavel Stratan despre căsnicia fiicei sale

Toată lumea a fost surprinsă de decizia Cleopatrei Stratan de a se mărita. Ce-i drept, a ales să facă acest pas la o vârstă destul de fragedă. Decizia însă a fost una bazată pe numeroase aspecte pozitive, astfel că totul este minunat între artistă și soțul ei, Edward Sanda. Totuși, într-un interviu, Pavel Stratan a fost întrebat dacă a fost de acord la început. Răspunsul tatălui cântăreței a uimit pe toată lumea.

La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez’, a declarat Pavel Stratan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton