Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului: "Unul dintre ele va fi...". Vedeta de la PRO TV caută bonă

 Oana Pantazi
.

Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a mărturisit că deja a ales numele copilului care urmează să vină curând pe lume și a vorbit despre momentele dificile din perioada sarcinii, dar și despre planurile de viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului. Roxana Hulpe este însărcinată cu primul ei copil și urmează să devină mama unei fetițe, așadar numele copilului este o prioritate în acest moment, dat fiind că mai sunt doar două luni până ce micuța va veni pe lume. Recent, vedeta PRO TV a făcut mai multe dezvăluiri atât despre perioada sarcinii și problemele cu care s-a confruntat, cât și despre planurile de viitor. Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil în luna septembrie și urmează să devină părinți la începutul anului viitor.

roxana-hulpe-1roxana-hulpe-1

Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului

Deși era convinsă că va avea un băiețel, iată că Roxana Hulpe o să fie mamă de fetiță și chiar dacă asta i-a încurcat puțin socotelile inițiale, a avut tot timpul să aleagă numele copilului. Dat fiind că simpatica știristă se numește și Rafila, după bunica ei, unul dintre numele micuței va fi acesta.

„Unul dintre ele va fi Rafila. Eu sunt Roxana Rafila, după bunica mea, deci unul va fi Rafila. Dar va mai fi un nume. Avem o listă întreagă, ne pregătim', a dezvăluit Roxana Hulpe, la Vorbește lumea.

Citește și: Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend.A vrut să plece la Prima TV

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată: „Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme' / EXCLUSIV

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.Sentința este definitivă

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:Am ieșit la luptă

„Îmi doresc bomă'

Nu în ultimul rând, vedeta PRO TV a dezvăluit că, ea și soțul ei fiind foarte ocupați, pe lista de priorități se află și angajarea unei bone.

„Îmi doresc bonă, suntem simpatici și eu, și Bogdan, foarte plecați de acasă și ne dorim în continuare să fim plecați de acasă. Da (n.red. trebuie să aibă experiență), pregătire medicală, îți dai seama…', a mai spus Roxana Hulpe.

Chiar dacă nu a pregătit deocamdată camera bebelușului și nici hăinuțe nu i-a cumpărat, știrista mărturisește că a avut noroc cu colegul ei Cosmin Stan care i-a adus lucrușoare pentru fetiță.

„Noroc cu colegul meu Cosmin Stan, a venit din America cu o geantă mare plină cu haine de bebe. Singurele haine pe care le am sunt acestea', a mai spus spus Roxana Hulpe.

Medicii i-au spus că nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală

Până să se întâmple minunea, Roxana Hulpe a primit un diagnostic foarte dur de la medici. Diagnosticată cu endometrioză, vedeta PRO TV a aflat că nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală.

„Mi-am dorit foarte mult un copil, doar că, din motive medicale, nu s-a întâmplat. De ziua mea, când suflam în tort, mi-am pus dorința asta. (…) Trei zile mai târizu am aflat că sunt însărcinată, natural. Dintr-o foarte mare dragoste vine fetița aceasta pe lune, în ianuarie', a mai dezvăluit ea.

Din păcate, primele luni de graviditate au fost o adevărată provocare pentru Roxana, care s-a temut pentru evoluția sarcinii, dat fiind că suferă de endometrioză.

„Îmi era foarte tare teamă ca sarcina să nu evolueze, pentru că eu am și endometrioză. Foarte mulți medici mi-au spus că este greu să rămân însărcinată natural, eram foarte supărată. Urma să mă pregătesc pentru niște tratamente, dar nu a fost cazul. Din cauza endometriozei, la fiecare contracție falsă, ajungeam în spital. Mi-a fost foarte rău, dar bucuria este imensă', a mai spus Roxana Hulpe, la Vorbește Lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton