Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Prin ce suferință trece cântăreața: „A fost pentru prima dată când am simțit că mor”

 Calin Maria Bianca
.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Lidia Buble a început să plângă în fața tuturor. Îndrăgita artistă nu traversează deloc o perioadă bună. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și înveselește pe oricine, de data aceasta nu și-a mai putut ascunde suferința. Lacrimile au început să curgă instant pe fața ei, iar fanii nu au putut decât să-i fie aproape privind pierderea pe care a avut-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și are un public mare de susținători. Artista este de asemenea destul de activă în mediul online, unde le povestește fanilor viața ei. Reținută în anumite circumstanțe, când sunt detalii intime, însă de cele mai multe ori împătășește cu cei care o urmăresc și bune și rele.

lidia-8lidia-8

În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble și-a pierdut bunul prieten. Nu, nu este vorba despre un om, ci despre animalul ei de companie. Cățelul ei, Bubbly, era bolnav de mai mult timp, însă artista nu se aștepta vreodată să se întâmple ceva cu el. Distrusă de durere, artista nu a putut decât să anunțe fanii ce s-a întâmplat în ziua tragică, fără prea multe detalii.

Citește și: Cum se tratează nicrofobia, boala de care suferă Lidia Buble:”În unele seri e chinuitor”

Citește și: Cine este Lidia Buble.A ajuns celebră datorită lui Adi Sînă

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:'Îmi retușez puțin fața'

Citește și: Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru:”Regină n-am fost decât cu el”

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram

Curioși ca sa vadă ce a pățit Bubbly, fanii Lidiei Buble au continuat să-i trimită numeroase mesaje pentru a le spune ce s-a întâmplat. Într-un final, artista a acceptat să povestească totul de la bun început, iar durerea se vedea pe chipul ei. A încercat să se abțină din plâns cât de tare a putut, însă în zadar, astfel că printre lacrimi a explicat cum a decurs totul.

Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmuletul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el', a transmis Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Lidia Buble, despre câinele ei, Bubbly: 'Urla ca un om de durere'

În timp ce povestea, Lidia Buble nu se putea abține din a plânge. Conștientă că nu îi face bine și totodată cu nu vrea să se expună așa în fața fanilor, a încercat de mai multe ori să se oprească, făcând câteva pauze. Nu a reușit însă, astfel că printre lacrimi a povestit și despre problemele de sănătate pe care le avea Bubbly, dar și cum i se agravase starea în ultimele două luni.

„Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatită și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urmă cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător', a mai spus artista.

Lidia Buble, distrusă de durere: 'Am simțit că mor'

Distrusă de durere și cu lacrimile pe față, Lidia Buble a mărturisit că a încercat cât de mult a putut să-l salveze pe cățelușul ei, însă nu a putut. Problemele de sănătate pe care le avea erau mult prea grave și, din nefericire, fără rezolvare.

„L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simtre din ce în ce mai rău.

Se transformnase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce. (…) „În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…. Este crunt, m-a iubit super mult. Este crunt, credeți-mă!', a concluzionat artista pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton