Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală. Fostul pilot de raliuri a amenințat că se sinucide, după despărțirea de fosta soție

 Dumitrache Laura
.

Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală. Daniel Onoriu s-a despărțit de Isabela, fosta lui soție, după 6 ani de relație. Cei doi s-au separat și se află în plin divorț, iar nepotul lui Gabi Luncă a încălcat ordinul de restricție și și-a urmărit fosta parteneră. Mai mult, Daniel Onoriu a amenințat că se sinucide și ar fi fost internat la psihiatrie. Ulterior, oamenii legi l-au scos de la Obregia și l-au dus la Secția de Poliție pentru audieri, însă se pare că urmează să se întoarcă în instituția medicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală. Daniel Onoriu și Isabela, fosta lui parteneră, s-au despărțit după 6 ani de relație. Pilotul de raliuri a stat în comă săptămâni întregi, dar și-a revenit miraculos. În ultima perioadă, lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, iar Isabela a decis să divorțeze de nepotul lui Gabi Luncă. Totuși, Daniel Onoriu pare că nu poate sta departe de fosta lui parteneră și a încălcat ordinul de restricție.

daniel onoriudaniel onoriu

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție obținut de fosta lui parteneră. Deși s-a afișat la braț cu o altă femeie, se pare că fostul pilot de raliuri vrea să se împace cu Isabela. Astăzi, acesta ar fi urmărit-o prin oraș și s-ar fi apropiat de ea, motiv pentru care Isabela ar fi cerut intervenția autorităților. De asemenea, mama lui Daniel Onoriu și-ar fi dat semnătura pentru ca fiul ei să fie internat la Obregia.

Citește și: Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce a încălcat ordinul de protecție.Fosta soție l-a reclamat

Citește și:Daniel Onoriu are o nouă iubită, după despărțirea de Isabela:„Viitoarea mea soție locuiește în Canada și are o fetiță'

Citește și:Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor:”Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit”

Citește și:Al Bano, despre dispariția dramatică a fiicei sale, la 23 de ani:”S-a aruncat și acel fluviu a luat-o”

Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală

Daniel Onoriu avea ordin de restricție și nu avea voie să se apropie de fosta soție. Astăzi, pilotul de raliuri ar fi fost internat la spitalul de Psihiatrie Obregia, din București. După ce ar fi urmărit-o pe fosta parteneră și s-ar fi apropiat de ea, deși avea ordin de protecție, Daniel Onoriu ar fi amenințat că va sparge geamul unei bănci doar ca să fie arestat.

Acesta ar fi fost dus la secția de poliție, unde ar fi amenințat că se sinucide chiar în fața oamenilor legii. După ce polițiștii au discutat cu mama acestuia, Daniel Onoriu ar fi fost internat la spitalul de psihiatrie din Capitală, relatează cancan.ro. Ulterior, Daniel Onoriu ar fi fost luat de la Spitalul Obregia și dus la Secția 5 de Poliție pentru audieri. După ce le va explica polițiștilor ce s-a întâmplat în urmă cu o zi, acesta se va întoarce la instituția medicală.

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție

În cursul zilei de joi, 10 noiembrie, Daniel Onoriu și-ar fi urmărit fosta soție, deși avea ordin de protecție. Speriată, Isabela ar fi alertat autoritățile care au ajuns imediat la casa acesteia. Mai mult, nepotul lui Gabi Luncă a postat un mesaj pe Instagram în care le cere urmăritorilor săi să îi aducă pachet.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat. M-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze. Mă duce la Secția 5. Să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.', a declarat Daniel Onoriu, pe pagina personală de Instagram.

Isabela a cerut divorțul de Daniel Onoriu

Isabela a stat alături de Daniel în toată perioadă în care acesta a fost în comă. Pilotul de raliuri a fost la un pas de moarte după ce a făcut o operație de micșorare de stomac, în Turcia. După 55 de zile de comă, Daniel s-a trezit, urmând o perioadă de recuperare dificilă. Deși păreau că relația lor este puternică, Isabela a decis să pună capăt căsniciei cu Daniel și a cerut divorțul.

Pentru că Isabela nu și-a mai dorit să se împace, Daniel și-ar fi refăcut viața sentimentală, deși divorțul nu s-a pronunțat oficial. În urmă cu câteva săptămâni, Isabela a cerut un ordin de restricție pe numele fostului pilot de raliuri, deoarece acesta o amenința.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton