Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică: ”Îmi retușez puțin fața”

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică. Dacă în timpul sarcinii și pe perioada alăptării fiului ei nu a mai mers în vreun cabinet estetic, acum a sosit momentul. Îndrăgita artista a mers dis-de-dimineață la doctorul ei estetcian, fiind gata de o schimbare. Iată la ce procedură a apelat cântăreața de data aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică. Artistă, mamă, soție, Vlăduța Lupău știe cât de important este să aibă grijă de ea. Deși timpul este destul de limitat pentru ea, frumoasa cântăreață și-a făcut timp să treacă prin cabinetul medicului estetician. Bineînțeles, în tot acest timp și-a lăsat fiul pe mâini bune, fără a-i duce grija în vreun fel și asigurându-se că nu are ce să se întâmple rău.

302274706_614789653372032_8455186807981546415_n302274706_614789653372032_8455186807981546415_n

Vlăduța Lupău radiază de fericire! Artista are un succes colosal pe plan profesional, fiind una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Totodată, are și un fiu adorabil și un soț minunat, formând familia ideală pe care și-a dorit-o mereu. Cu toate astea însă, problemele estetice continuă să apară, mai ales după nopțile nedormite și petrecute la concerte.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău după ce și-a mărit buzele:„Sunt foarte încântată, e ce trebuie'

Citește și: Cum arată vila în care se mută Vlăduța Lupău cu soțul și fiul ei:„Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm'

Citește și: Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct la TV:”Nu-mi mai place să port haine”

Citește și: Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație:„Nu știu dacă există căsnicie perfectă'

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică

Vlăduța Lupău și-a început ziua de azi direct din cabinetul medicului estetician. Frumoasa artista s-a pozat dis-de-dimineață alături de medicul ei estetician. Mai mult decât atât, le-a povestit fanilor motivul pentru care se află acolo. Fără a ezita, artista a dezvăluit că în ultima vreme a observat apariția ridurilor de expresie și vrea să scape de ele.

„Am ajuns la clinică, pentru că vedeți ridurile mele de expresie care o să fie rezolvate de doamna doctor. În timpul sarcinii, n-am mai revenit la doamna doctor, așa că nu mai sunt gravidă, nu mai alăptez, așa că trebuie să îmi retușez puțin fața', a povestit Vlăduța Lupău, într-un Instastory.

Rezultatul intervenției estetice nu se vede pe loc

Vlăduța Lupău s-a dus cu o cerință bine stabilită, și anume să scape de ridurile de expresie. Nu este pentru prima dată când artista alege să intre în cabinetul medicului estetician pentru această problemă. Deși fanii așteptau nerăbdători să vadă rezultatul, cântăreața le-a explicat că nu se vede imediat, ci mai durează.

'(…)Acest rezultat se va vedea după câteva zile, pentru că eu am mai făcut acest tratament…injectarea cu botox.', a mai spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău și-a mărit și buzele

Ei bine, când vine vorba de intervențiile estetice, Vlăduța Lupău nu este străină de acest subiect. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a apelat la mai multe servicii de acest gen. Nu, nu a exagerat niciodată cu ele, însă când a fost nevoie de o îmbunătățire nu a ezitat. Dacă acum a scăpat de ridurile de expresie, în urmă cu câteva săptămâni și-a mărit buzele cu acid hialuronic, având o formă așa cum își dorea.

„Când a fost ultima dată la București, să fac proba la rochiile de la botez, am fost și la doamna doctor …, pe care vreau să vă spun că o ador. Am urmărit-o de mult timp pe Instagram, am văzut ce face, am văzut la unele fete, mi-a plăcut foarte mult și vreau să vă zic că, de când am intrat acolo, o fată intra, o fată ieșea, și m-am bucurat că a avut loc și pentru mine.

Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze, să zic așa, nu că la alți doctori n-aș fi fost încântată, doar că ea este top și o să mă duc de acum înainte cred că doar la ea. Credeți-mă, e ce trebuie’, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton