Ioana Simion, reacție după ce Ilie Năstase a acuzat-o că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro: "Sunt șocată. Soțul meu..."

 Dumitrache Laura
.

Ioana Simion, reacție după ce Ilie Năstase a acuzat-o că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro. Ilie Năstase o acuză pe soția sa că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro. Bruneta a postat un mesaj în mediul online în care a explicat situația dintre ea și Ilie Năstase. Cei doi au fost implicați în nenumărate scandaluri în ultimii ani, fostul sportiv fiind acuzat de soția că ar fi agresat-o fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Simion, reacție după ce Ilie Năstase a acuzat-o că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro. Ioana Simion a fost acuzată că a dispărut de acasă cu 2 milioane de euro și că l-a părăsit pe Ilie Năstase. De asemenea, în presă s-a zvonit că bruneta nu îi mai răspunde la telefon tenismenului și că a părăsit locuința cu o sumă mare de bani. Ioana a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care se declară șocată de cele aflate.

ioana si ilie nastaseioana si ilie nastase

Se pare că cearta ar fi început cu mult timp în urmă, atunci când Ilie Năstase a fost invitat la un eveniment la CLuj, iar organizatorii au pregătit totul pentru două persoane, tenismenul și soția lui. Cu toate astea, câștigătorul de US Open și Roland Garros s-a prezentat singur, iar de atunci se pare că relația lor este tot mai rece.

Citește și: Cu ce va rămâne Ioana Simion în urma divorțului de Ilie Năstase:”Fiecare va pleca din această căsătorie…”

Citește și:Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut Paștele împreună, în plin proces de divorț.Când au primul termen

Citește și:Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea:„Ne iubim cu adevărat. Facem nunta la…'

Ioana Simion, reacție după ce Ilie Năstase a acuzat-o că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2020, după trei ani de relație. De-a lungul timpului, relația lor a fost presărată de multe momente tensionate. De cele mai multe ori, Ioana a anunțat că se desparte de celebrul tenismen, dar se întoarcea întotdeauna alături de soțul ei. Recent, în presă au apărut informații conform cărora Ioana Simion ar fi plecat de acasă cu 2 milioane de euro și nu îi mai răspunde la telefon lui Ilie. Astfel, Ioana a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care explică întreaga situație.

”In primul rand, tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti. Iar in urma cu aproximativ 30 minute, masinile si locuinta mea mi-au fost filmate.

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… Lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brașov. Dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu. In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa-mi spuna unde. Iar eu am ramas in locuinta din Constanța.”, este mesajul postat de Ioana Simion, pe rețelele de socializare.

Ilie Năstase a acuzat-o pe Ioana Simion că a dispărut cu 2 milioane de euro

Ilie Năstase, 76 de ani, a acuzat-o pe soția lui că ar fi plecat de acasă cu o sumă mare de bani și nu îi mai răspunde la telefon. Ioana SImion declara pe rețelele de socializare că soțul ei obișnuia să plece de acasă foarte des, iar acuzațiile referitoare la suma de bani sunt complet neadevărate.

”Ilie obisnuia sa plece de acasa o perioada de cateva zile. Fara ca acesta sa imi spuna unde pleaca sau ce face, eu respectandu-i dorința. Am asteptat ca sotul meu sa revina acasa, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasandu-ma spre locuinta din București. Iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidential unde locuim.

Referitor la acuzatiile facute asupra celor 2 milioane euro. Sunt total neadevarate lucru care poate fi demonstrat in fata organelor competente daca va fi necesar. Cu profunda dezamagire, am fost nevoita sa raspund acuzatiilor nefondate aduse de sotul meu.”, a mai continuat Ioana Simion, pe Facebook.

Ilie Năstase a fost acuzat de Ioana Simion că ar fi agresat-o fizic

Anul trecut, Ioana Simiona l-a acuzat pe primul lider mondial din istoria ATP că a agresat-o fizic. Bruneta a chemat poliția după incident, dar a refuzat să depună plângere împotriva lui Ilie Năstase. Vedeta a povestit că totul s-a întâmplat foarte repede și cu greu a reușit să fugă din mâinile soțului ei.

Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…, declara Ioana la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton