Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a anunțat că fac nuntă și că mai vrea copii cu ea, deși s-au despărțit: "Reevaluez sentimente"

 Laciu Andreea
.

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a anunțat că fac nuntă și că mai vrea copii cu ea, deși s-au despărțit. După ce au anunțat că s-au despărțit, acum se pare că, potrivit declarațiilor lui, actrița Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au mai dat o șansă și au trecut peste impasul în care s-ar fi aflat. Însă, în mod straniu, bărbatul susține că nici măcar nu au fost certați, ba chiar pregătesc acum și nunta. Pe de cealaltă parte, Cristina a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram controversat, anunțând că ea încă își evaluează sentimentele și viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a anunțat că fac nuntă și că mai vrea copii cu ea, deși s-au despărțit. Alex Dobrescu, în vârstă de 36 de ani, anunțase recent că s-a despărțit de Cristina Cioran, în vârstă de 45 de ani. Actrița a confirmat apoi că relația lor se află într-o pauză, dar acum bărbatul a anunțat că nu a fost nici măcar vorba despre o ceartă între ei. Mai mult decât atât, el și logodnica lui s-ar pregăti chiar pentru nunta pe care vor să o facă în lunile următoare.

A avut loc totuși o schimbare majoră în relația lor, căci Cristina și fetița ei s-au mutat într-o altă locuință. Alex a mai dezvăluit acum inclusiv că își mai dorește și alți copii cu iubita lui, dar că preferă să păstreze o relație modernă, fără să trăiască în aceeași casă.

cristina-cioran-2-2cristina-cioran-2-2

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a anunțat că fac nuntă și că mai vrea copii cu ea, deși s-au despărțit

La puțin timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cristina confirma spusele lui Alex și dezvăluia că relația lor a ajuns într-un impas major.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!', a mărturisit Cristina Cioran, pentru Click!.

Acum, Alex Dobrescu a anunțat că el și iubita lui se înțeleg de minune, pregătesc nunta, iar afacerile lor prosperă.

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.

Toată lumea mă terorizează cu această întrebare . Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!', a declarat Alex Dobrescu, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor:”Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit”

Citește și: Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu Poliția chiar de față cu jurnaliștii. De la ce a pornit totul

Citește și: Al Bano, despre dispariția dramatică a fiicei sale, la 23 de ani:”S-a aruncat și acel fluviu a luat-o”

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu: „Suntem într-o perioadă de reevaluare”

Unde s-au mutat Cristina Cioran și fiica ei

Alex Dobrescu susține că actrița locuiește acum aproape de zona în care stă el, dar este vorba doar despre o mutare temporară până la finele acestui an. Apartamentul în care au stat până acum urmează să fie folosit pentru afacerea familiei.

„Nu ne-am despărțit. Așa se spune prin presă, am văzut și eu, dar nu este adevărat. Ideea este că acum organizez petreceri în diferite locații, este un concept nou al meu, iar una dintre locații este și în apartamentul nostru din Floreasca. Locuința are 150 de metri pătrați și este numai bună de afacere. Încap cam o mie de persoane în el. Cristina și fetița noastră și-au luat acum o chirie temporară până în luna noiembrie – decembrie aproape de unde stau eu.', a mai declarat Alex Dobrescu, tot pentru Click!.

Prima reacție a Cristinei Cioran

La scurt timp după declarațiile neașteptate ale lui Alex Dobrescu, actrița a postat un mesaj pe InstaStory din care lasă să se înțeleagă că nu a decis încă dacă să se întoarcă sau nu la tatăl fetiței ei.

„Dragi prieteni și prieteni, eu sunt în pauză! De reevaluare, de gândire, de schimbare! Reevaluez sentimente, priorități, viața! Sper să-mi înțelegeți tăcerea și să-mi acceptați liniștea. Vă mulțumim pentru mesaje, vă îmbrățișăm de departe! Kiki și Ema”, este mesajul transmis acum de Cristina Cioran.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton