Saveta Bogdan s-a împăcat cu iubitul avocat. De ce s-a despărțit de ambasador: „Are nevastă, e însurat”

 Calin Maria Bianca
.

Saveta Bogdan s-a împăcat cu iubitul avocat. Dacă în ultima vreme s-a tot vorbit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un ambasador, lucrurile nu stau deloc așa. Îndrăgita cântăreață s-a întors din nou la iubitul cu 20 de ani mai tânăr, fiind fericiți unul lângă celălalt. Iată ce declarații a făcut despre situația ei amoroasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan s-a împăcat cu iubitul avocat. Când vine vorba de viața amoroasă, Saveta Bogdan are un trecut destul de tumultuos. De mai mulți ani însă, a declarat că are pe cineva aproape. Mai concret, este vorba despre avocatul tinerel, cu care s-a și împăcat recent. Cât despre relația cu ambasadorul, artista a spus lucrurilor pe nume pentru a nu mai lăsa loc de intepretări.

saveta-9saveta-9

Saveta Bogdan este o artistă îndrăgită în România, și nu numai. Cu un talent bine definit de ani buni, cântăreața reușește să aducă zâmbetul pe buze tuturor atunci când urcă pe scenă. Deschisă și mereu zâmbitoare, Saveta Bogdan nu se ascunde de fanii ei și toți cei care o îndrăgesc nici atunci când vine vorba de viața ei privată.

Citește și: Viața dramatică a artistei Saveta Bogdan.A fugit cu iubitul în lume la 16 ani, s-a măritat la 18, iar la 20 a rămas văduvă

Citește și: Ce probleme de sănătate are Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la medic:”M-a durut foarte tare…”

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea și soția lui în ziua nunții:”Am fost unul lângă altul la bucurie și tristețe”

Citește și: Ce înseamnă data 11/11/22.Se activează portalul 11.11. Cum să-ți transfomi dorințele în realitate

Saveta Bogdan s-a împăcat cu iubitul avocat

Saveta Bogdan a vorbit pe larg despre capitolul iubire. Îndrăgita cântăreață nu a ezitat și a declarat că s-a împăcat cu iubitul ei avocat. Totodată a explicat că relația lor este una destul de frumoasă și a dat de înețeles că nu este o femeie geloasă. Știe că iubitul ei trebuie să plece des la Tribunal în interes de serviciu, așa cum și ea pleacă la concerte, însă când se văd profită de timpul petrecut în doi.

Nu mă vait niciodată de cineva apropiat lângă mine, că îl am tot timpul. El pleacă (n.r. avocatul) vine, pleacă, vine. Are procese și eu am spectacole. Vine la mine, îi fac un ceai de tei, îl calmează. Nu e acasă, are proces astăzi, e la Tribunalul mare. Toată lumea caută acum, dacă o să fie frig la iarnă, un suflet cald', a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.ro.

Saveta Bogdan: 'Are nevastă, e însurat…'

După ce a elucidat misterul și a dezvăluit că s-a împăcat cu iubitul ei avocat, Saveta Bogdan a vorbit și despre relația cu ambasadorul. Artista a mărturisit că totul a început când cânta la o ambasadă, iar amabsadorul i-a făcut 'ochi dulci'. A fost frumos o perioadă de timp când încerca sa o cucerească, până când a aflat că este însurat și are familie acasă.

„Am cântat la o ambasadă, n-are importanță care, și acolo a venit un domn și m-a rugat să îi cânt un cântec. (…) A venit și m-a pupat pe obraz (…) Imediat s-a dat la ziar. Are nevastă, e însurat, are familie, ce să îi fac? ', a adăugat artista.

Ce spunea Saveta Bogdan despre iubitul ambasador

În urmă cu doar câteva săptămâni, Saveta Bogdan declara că nu mai are o relație cu avocatul tinerel și că are un nou iubit, fiind vorba chiar despre ambasador. Tot pe atunci, cântăreața mărturisea că bărbatul făcea numeroase gesturi romantice prin care să o cucerească. Cu toate acestea, artista s-a întors acum la iubitul avocat.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă! Da, am un nou iubit și nu este român! Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun’, a dezvăluit artista, conform Spynews.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton