Ce cadou i-a făcut Antonia Giuliei Anghelescu de ziua ei de naștere. Soția lui Vlad Huidu a izbucnit în lacrimi: „Este...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce cadou i-a făcut Antonia Giuliei Anghelescu de ziua ei de naștere. Antonia a făcut-o pe Giulia Anghelescu să plângă de ziua ei. Pe 7 noiembrie, cunoscuta cântăreață și-a sărbătorit ziua de naștere și a împlinit vârsta de 38 de ani. Cu această ocazie, iubita lui Alex Velea i-a făcut un cadou neașteptat, imaginile fiind distribuite pe rețelele de socializare. Artista a izbucnit în lacrimi de bucurie și a ținut să împărtășească cu fanii surpriza de care a avut parte. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce cadou i-a făcut Antonia Giuliei Anghelescu de ziua ei de naștere. Antonia și Giulia Anghelescu sunt legate de o prietenie veche de câțiva ani. Pe lângă pasiunea pentru muzică, cele două se înțeleg și pe plan personal și au fost alături una de celaltă în cele mai importante momente din viețile lor. Pentru că există o dieferență de patru ani între ele, Giulia a susținut că o percepe pe Antonia ca sora ei mai mică. În urmă cu câteva zile, soția lui Vlad Huidu și-a sărăbătorit ziua de naștere, iar prietena sa i-a făcut o surpriză de proporții.

giu-9giu-9

Antonia a făcut-o pe Giulia Anghelescu să plângă de ziua ei. Întâlnirea dintre cele două a fost extrem de emoționantă, mai ales că sărbătorita a izbucnit în lacrimi. Întregul moment a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…'

Citește și: Giulia Nahmany a primit un mesaj uluitor în Ierusalim, la Mormântul Sfânt:”A venit la mine un rabin și a spus…”

Citește și: Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală.Fostul pilot de raliuri a amenințat că se sinucide, după despărțirea de fosta soție

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:'Îmi retușez puțin fața'

Ce cadou i-a făcut Antonia Giuliei Anghelescu de ziua ei de naștere

Cu ocazia zilei de naștere a Giuliei, Antonia i-a dăruit o pisică albă. Prietena acesteia se aștepta să găsească un tort în cutia de carton, însă, când a văzut animalul de companie, a izbucnit în lacrimi. Imaginile au fost publicate și pe contul de Instagram al artistei.

Cele două au fost surprinse în timp ce se îmbrățișează, Antonia făcându-i o serie de urări emoționante prietenei sale.

„Nu este nevoie de descriere… Ea este Kira', a scris Giulia Anghelescu, pe rețelele de socializare.

„Ea a fost prima care a aflat că sunt însărcinată'

Pe rețelele de socializare, cele două artiste obișnuiesc să posteze frecvent imagini împreună. Acestea s-au apropiat în anul 2015 și au mai colaborat pe plan profesional. Cele două au susținut concerte împreună, Giulia susținând că și-ar fi dorit ca Antonia să vină mai devreme în România pentru a forma o trupă.

Mai mult decât atât, când Antonia a rămas însărcinată cu Dominic, primul copil al ei și al lui Alex Velea, Giulia Anghelescu a fost prima care a aflat vestea.

„Ea a fost prima care a aflat că sunt însărcinată, înaintea lui Alex. Aşa am simţit. I-am zis: trebuie să mă anuţi, pentru că nu pot să mă duc în farmacie să iau eu testul şi cred că nici tu, că poate dă cineva vreun zvon, dar a zis că nu-i pasă şi a mers ea. A fost lângă mine. E minunată”, a povestit Antonia pentru revista Beau Monde.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton