Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele: ”Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine. Sunt sensibilă la tot ce...”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele. Toată lumea știe faptul că povestea de dragoste dintre Alina Soreacu și Alexandru Ciucu a luat sfârșit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze, astfel că acum, cea mai mare teamă a solistei este că ar putea rămâne fără cele două fiice pe care le au împreună. Din declarațiile ei, procesul de divorț este pe cale să se finalizeze, astfel că acest subiect o pune pe gânduri în această perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o căsnicie frumoasă vreme de câțiva ani buni. Și-au întemeiat împreună familia pe care și-au dorit-o dintotdeauna, astfel că au făcut două fetițe absolut adorabile. Ei bine însă, din nefericire, discuțiile și problemele și-au făcut apariția în viața lor și relația de cuplu, astfel că într-un final au ajuns să se separe și să bage divorț.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-1alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-1

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț, astfel că teama lor cea mai mare este să nu rămână fără fetițele lor. Fără a se sfii, îndrăgita solistă a recunoscut că este sensibilă când vine vorba de fiicele ei, astfel că cea mai mare dorință a sa este să fie în continuare cu ele, după ce se finalizează întreg procesul de divorț.

Citește și: Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri'

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și: Nasrin Ameri va avea un băiețel: „Fericire până la cer și înapoi!”

Citește și: Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte. Mulți nu știau că are și acest prenume

Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele

Conform informațiilor apărute în presă încă de când cei doi au intentat procesul de divorț, designerul a încercat prin toate modurile să-i convingă pe magistrați să le lase pe Carolina și Raisa să locuiască împreună cu el pe perioada procesului. Instanța a decis însă că pentru cele două micuțe ar fi mai bine să locuiască alături mama lor în tot acest timp. Acum, când procesul se apropie de finalizare, îndrăgita solistă se teme că lucrurile se pot schimba, iar fostul ei soț îi poate lua fetițele de lângă ea.

„Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară. Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii.

(…) Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției în foarte scurt timp. Sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important.

(…) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice', a declarat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu: 'Fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine'

Alina Sorescu nu s-a oprit cu declarațiile din viața ei doar la cele legate de procesul de divorț. Solista a vorbit puțin și despre fiicele sale. Este mai mândra ca niciodată de ele și înearcă să își dedice tot timpul de care ele au nevoie, însă cu toate astea, nu totul este roz în viața lor. Mai concret, cea mică a luat un virus și este bolnavă în aceste momente, dar nu este nimic grav, din fericire. De asemenea, a continuat și a precizat faptul că o să facă tot în viață, doar pentru ca ele să fie fericite, cât și mândre de mama lor.

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm, umblă mulți viruși prin colectivitate în această perioadă a anului, dar ne facem bine, că de astea există iubire și îngrijire și atenție și medici buni. Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte, să mă însoțească și fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine', a mai dezvăluit artista în emisiunea menționată anterior.

Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu susține că anul 2022 a fost cel mai greu an din viața sa și că a fost profund afectat de divorțul de Alina Sorescu. Totodată însă, speră ca lucrurile să se îndrepte, iar de acum înainte să fie cât mai mult aproape fiicelor sale și să petreacă timp prețios cu ele.

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bun, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră’, i-a dezvăluit Alexandru Ciucu prezentatoarei Lili Sandu, în momentul în care a fost întrebat despre viața după divorț.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton