Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor: "Este condiția esențială, am scutire..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor. Dana Săvuică, prima vedetă care a pozat în Playboy și, în prezent, prezentatoarea unei emisiuni, și-a făcut recent o operație de micșorare și lifting al sânilor. La doar câteva zile de la intervenție, Dana Săvuică și-a făcut prima apariție publică la un eveniment monden, unde a spus cum decurge recuperarea și ce dificultăți întâmpina în viața de zi cu zi, din cauza interdicțiilor impuse de medic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor. Dana Săvuică a luat o decize importantă la vârsta de 53 de ani. Vedeta a decis să-și facă facă o operație de micșorare și ridicare a bustului, pentru a avea un aspect armonios. Intervenția pe care a suferit-o Dana Săvuică este una complexă și trebuie să urmeze o serie de reguli, pentru ca recuperarea să decurgă cât mai bine. Vedeta și-a făcut totuși prima apariție publică, în cadrul unui eveniment monden, unde a oferit detalii despre operația de micșorare a sânilor.

capture-1capture-1

Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor

Dana Săvuică a suferit o intervenție de micșorare și lifting al sânilor, însă la doar câteva zile s-a afișat în cadrul unui eveniment monden. Vedeta a spus că operația nu a fost una dureroasă, însă e nevoită să urmeze câteva recomandări stricte din partea medicului.

Sunt o dovadă vie că operație de reducție și de lifting a sânilor naturali, nu vorbim despre implanturi, este o operație complicată, dar nu este dureroasă și a doua zi am plecat pe picioarele mele de la spital și iată-mă acum la lansarea filmului John Wick 4. Deci da, mă simt foarte bine, nu am dureri, chiar mă simt foarte bine și mi s-a luat așa o piatră de pe inimă și de pe piept.

Citește și: Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați: „Mă uit și îmi place ce văd”

Citește și: Dana Săvuică s-a internat în spital pentru a-și opera sânii: „Formele corpului meu au fost perfecte'

Pe dedesubtul acestei rochii, care este printre puținele pe care am putut să o îmbrac fără să-mi mișc foarte mult brațele, pentru că nu am voie, am o bustieră medicală pe care doctorul Pascal Dameh m-a rugat să o port cu sfințenie. A zis că este condiția esențială să stau cu bustiera medicală. Săptămâna viitoare deja se fac 10 zile și merg să-mi scoată firele. Nu am voie să conduc mașina o lună de zile. Poliția, da, nu am voie să port centura 6 luni de zile, mi-a zis doctorul. Am scutire medicală!', a declarat Dana Săvuică.

Când va purta Dana Săvuică rochie cu decolteu

Pentru Dana Săvuică nu este o perioadă tocmai ușoară, întrucât trebuie să se prezinte la câteva evenimente mondene, dar nu are voie să poarte ținutele pe care le-ar dori, din cauza operației suferite.

Probabil și zilele următoare, pentru că mă duc la niște evenimente de fashion, dar voi încerca să îmbrac niște ținute prin care să nu se vadă bustiera medicală, dar după două luni de zile mi-a zis doctorul Dameh că pot să alternez. De exemplu, port un sutien ziua când am nevoie să merg la un eveniment sau să port și eu o rochie cu un decolteu, dar seara îmi pun bustiera și dorm cu ea, pentru că trebuie să fixeze foarte bine poziția sânilor, trebuie să nu se miște, asta e, trebuie să am grijă', a precizat ea.

Dana Săvuică: „Am făcut deja o operație pe coloană”

Dana Săvuica a decis să își micșoreze sânii și din motive medicale, nu doar pentru a arăta bine. Vedeta a spus că avea probleme cu spatele din cauza bustului voluminos.

În afara faptului că sunt femeie și vreau să arăt bine în corpul meu și să mă simt bine în corpul meu, în primul rând am făcut această operație pentru că de câțiva ani buni de zile, mai ales de când am intrat la menopauză, nu știu ce s-a întâmplat cu sânii mei, dar au explodat. Pur și simplu s-au îngreunat și îmi dădeau dureri mari cervicale și voi știți că eu am făcut deja o operație pe coloană, nu vreau să ajung la a doua operație pe coloană. Și am preferat să îmi fac sânii și pentru sănătate și pentru partea estetică', a declarat, pentru Playtech ȘtiriDana Săvuică.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton