„Singura mea greșeală și cea mai mare”. Alina Radi de la Survivor regretă relația cu tatăl fiului ei

 Ifrim Georgiana
.

Alina Radi, cunoscuta cântăreață de muzică populară a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 23 de ani, după ce a fost implicată într-o relație controversată. Când l-a cunoscut pe tatăl copilului ei, bărbatul era implicat într-o căsnicie și, deși și-au acordat o șansă de a fi împreună, relația acestora nu a funcționat și a fost marcată de neînțelegeri și situații dificile. Acum, interpreta a descris povestea de dragoste avută cu afaceristul și a catalogat-o drept „o greșeală'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Radi de la Survivor regretă relația cu tatăl fiului ei. Deși Alina Radi a fost întotdeauna destul de discretă când vine vorba despre viața personală, artista a făcut recent câteva declarații neașteptate despre relația cu tatăl fiului ei, dar și despre cea cu milionarul Nick Rădoi. Artista regretă că nu a investit mai mult în cariera ei și că a lăsat viața sentimentală să interfereze prea mult cu cea sentimentală. Interpreta de muzică populară a descris relația avută cu tatăl copilului ei drept „o greșeală', subliniind că și-a sacrificat cariera în televiziune din cauza acestuia.

ali-10ali-10

Cum descrie Alina Radi relația avută cu tatăl fiului ei. Intepreta și Nick Rădoi au format un cuplu în urmă cu 10 ani, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat atunci când artista a realizat că își dorește să investească în carieră și nu în viața de familie.

Citește și: Cine este Alina Radi de la Survivor 2023. Cântăreața s-a iubit cu milionarul Nick Rădoi

Citește și: Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, despre fostul ei soț: „O diviniza pe Iulia, erau ok'

Citește și: Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, găsit mort sub dărâmături, alături de copil și soția însărcinată, după cutremurul din Turcia

Citește și: Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: „Este un dramaturg și un scenarist extraordinar”. Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

Alina Radi de la Survivor regretă relația cu tatăl fiului ei

Deși au trecut mai bine de 10 ani de când a încheiat relația cu tatăl copilului ei, Alina Radi este de părere că povestea lor de dragoste a fost o „greșeală' și se învinovățește pentru faptul că nu a realizat acest lucru mai devreme.

„Suntem oameni și cu toții greșim, e ceva normal, din asta învățăm. Fiecare greșeală pentru mine a fost o lecție importantă. Sincer îmi pare rău că nu am investit mai mult în mine ca artist, că nu am muncit mai mult. Singura mea greșeală și cea mai mare este că m-am implicat într-o relație interzisă și am realizat prea târziu.

Mi-am trăit și visul de prezentator până a apărut ‘Satana în viața mea, individul cu care am rămas însărcinată și mi-a stricat toate planurile', a spus Alina Radi, conform Fanatik.

„Am rămas prietenă cu Nick'

Alina Radi regretă faptul că a încheiat relația cu milionarul Nick Rădoi, susținând că de atunci lucrurile au luat întorsături neașteptate în viața ei. La acea vreme, artista a renunțat la căsătorie și a pus cariera pe primul loc, în detrimentul vieții de familie.

„Am rămas prietenă cu Nick, ne respectăm pentru că suntem doi oameni maturi care au trăit o poveste frumoasă de dragoste. A înțeles de acum 10 ani că eu îmi doresc o carieră, nu viață de familie. Poate acolo am greșit și Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru că, după ce am pus punct relației, toate mi-au mers pe dos', a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton