Cât au plătit Diana și Adrian Enache ca să-l vadă pe Bruno Mars, la concert. Artistul și fiica lui sunt în turneu în SUA: „Ne bucurăm de toți românii care...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cât au plătit Diana și Adrian Enache ca să-l vadă pe Bruno Mars, la concert. Diana și Adrian Enache au plătit 200 de dolari fiecare ca să îl vadă în Las Vegas pe artistul american Bruno Mars. Cei doi, tată și fiică, se află la al doilea turneu al lor în SUA și sunt fericiți că îi bucură pe românii din diasporă cu muzica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cât au plătit Diana și Adrian Enache ca să-l vadă pe Bruno Mars, la concert. Diana și Adrian Enache au dat peste 200 de dolari pentru un bilet la concertul artistului Bruno Mars din Las Vegas. Cei doi artiști se află în turneu în America, unde îi încântă pe românii din diasporă. Solista susține că în fiecare zi se află în alt oraș, iar din acest motiv nu prea au timp de cumpărături.

319216970_583542310438642_6627763169200468203_n319216970_583542310438642_6627763169200468203_n

Citește și: Diana Enache, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice: „Sunt o braziliancă – moldoveancă”

Citește și: Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: „Mai cu sare, mai cu piper”

Citește și: Nico are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului ginere: 'Este un bărbat de nota 10. O iubește foarte mult și…' Cum își alintă artista nepoțelul / EXCLUSIV

Citește și: Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina' / EXCLUSIV

Cât au plătit Diana și Adrian Enache ca să-l vadă pe Bruno Mars, la concert

Diana Enache cântă pentru a doua oară pentru românii din diaspora americană, alături de tatăl ei, Adrian Enache. Pe afiș mai sunt Vali Vijelie, dar și Aurora și Săndel Mihai. Totuși, Diana a traversat Oceanul până acum, de trei ori. Într-un interviu pentru viva.ro, Diana Enache susține că vrea să aducă acasă daruri pentru toți cei dragi, dar nu știe cum va proceda. Din cauza distanțelor lungi, fiica lui Adrian Enache nu prea are timp de cumpărături, întrucât în fiecare zi cântă în alt oraș.

'Este al doilea turneu peste Ocean, dar este a treia oară când vin în America. Ne bucurăm de un succes foarte mare. Avem o companie foarte frumoasă, suntem un grup frumos cu Vali și cu Aurora și Săndel Mihai. Facem o echipă foarte bună și ne completăm.

Nu prea apucăm să cumpărăm câte ceva, pentru că este ziua și orașul și suntem oricum cu foarte multe bagaje după noi, cu schimburi, cu perii de păr, cu placă, machiaje și nu prea este timp pentru altceva. Cred că trebuie să mai venim într-o vacanță ca să înțelegem ceva', a declarat Diana Enache, pentru viva.ro.

Artistul și fiica lui sunt în turneu în SUA

Nu doar spectatorii români scot bani din buzunar pentru concerte pentru a-i vedea pe artiștii din țara lor natală. Iată că și ce-i care îi încântă pe românii din diasporă dau bani pe bilete la concerte. Diana și Adrian Enache și-au dorit foarte mult să îl vadă pe artistul lor preferat de peste Ocean. Aceștia au plătit pentru un bilet la Bruno Mars nu mai puțin de 200 de euro.

'În schimb, în Vegas am fost la concert la Bruno Mars, unde a fost minunat. Acum suntem iar în Las Vegas și ne bucurăm de toți românii care ne primesc cu brațele deschise și fericiți. Ne pare bine că ei se simt bine și dansează cu noi. Și ăsta e cel mai important lucru pentru noi, mai important decât cumpărăturile.

Sigur că trebuie să luăm câte ceva pentru fiecare de acasă. Nici nu știu cum o să facem cu bagajele, dar ne descurcăm noi, într-un fel. Nu am avut timp să stau așa, la cumpărături, cum îmi place mie. Dar noroc că ceea ce este pe aici se găsește și pe acasă. Nu mai trebuie să aduci ca înainte, în anii 1990. Nu mai trebuie să aduci repede din America, că la noi nu e!', a mai declarat Diana Enache, care prezintă la Prima Tv, emisiunea 'Totu-i fain', alături de Alin Pascal.

Diana are o relație bună cu tatăl ei

Diana Enache are o relație bună cu tatăl ei, pe care îl vede ca pe un frate mai mare. Tânăra susține că tatăl ei îi dă libertate și că nu pune presiune pe ea.

„Suntem foarte apropiați, este fratele meu mai mare, este tata, vorbesc totul cu el, suntem transparenți și ne-a ajutat mereu chestia asta. Ne înțelegem foarte bine. Tata zice că dacă eu sunt fericită și dacă aleg cu sufletul, nu pe interes cum se face în ziua de azi, el e mulțumit.

Dacă eu zâmbesc, el e bine. Nu pune presiune pe mine, mai mult pe libertate. Vrea ca iubitul meu să semene cu el, să fie frumos, să facă sport și să-i placă viața’, a declarat Diana Enache la Antena Stars.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton