La 83 de ani, Irina Loghin și-a riscat sănătatea pentru botezul nepoatei sale: "Erau doar două zile după operație, dar..."

 Dumba Gabriela
.

La 83 de ani, Irina Loghin și-a riscat sănătatea pentru botezul nepoatei sale și a ignorat indicațiile medicilor care o operaseră doar cu două zile înainte. La cât de fericită a fost când s-a născut nepoata ei, cântăreața de muzică populară nici nu concepea să lipsească de la botezul micuței Ana. Cum se simte Irina Loghin acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, nepoata Irinei Loghin a fost botezată și evident că bunica ei celebră nu putea lipsi de la un eveniment atât de important, chiar dacă medicii i-au recomandat să nu facă efort. Irina Loghin s-a operat de hernie de disc cu doar două zile înainte de botez și ar fi trebuit să se recupereze în acest timp, dar artista n-a vrut să lipsească sub nici o formă de la botez.

330294398_927770725326850_659277514431645740_n-1330294398_927770725326850_659277514431645740_n-1

Operată de două zile, Irina Loghin (83 de ani) a mers la botezul nepoatei sale

Irina Loghin s-a operat cu doar două zile înaintea botezului nepoatei, și, cum n-a vrut să rateze un astfel de eveniment, pe care-l aștepta de-o viață, a fost și ea prezentă.

Nașii micuței sunt Alina și Romeo Negoiașa, de la trupa Alesis, eveniment la care au mai participat, printre alții, Fuego, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu și Matilda Pascal Cojocărița.

„Sunt bine, trebuie doar să respect indicațiile medicului. Dar, am exagerat puțin, mi-a fost destul de greu. Erau doar două zile după operație, la botez', a spus Irina Loghin pentru impact.ro.

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou: „Niciodată nu poți să spui niciodată'

Citește și: Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Împlinește 18 ani

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…’. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Cum se simte Irina Loghin după operația de hernie de disc

Irina Loghin a fost toată viața o fire sportivă, iar operația de hernie de disc, suferită în urmă cu doar câteva zile, îi dă mari bătăi de cap pentru că trebuie să facă pauză de la mișcare.

Artista în vârstă de 83 de ani speră însă să revină cât mai repede la activitatea sa muzicală.

„Sper ca mă voi recupera destul de repede, pentru că sunt o fire sportivă. Nu se știe când voi reveni, depinde cum mă simt. Eu vreau să mă ridic cât mai repede, dar nu am voie. Nu suport să stau în pat, înnebunesc, dar de ce mi-a fost greu în viața asta, de asta am parte acum', a mai spus Irina Loghin.

Irina Loghin a încurajat permanent ideea de mișcare în aer liber, și nu de puține ori ea a susținut public acest lucru: „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos'.

De asemenea, în ceea ce privește alimentația ei, Irina Loghin a renunțat de ceva vreme la carnea de porc, pe care a înlocuit-o cu preparatele din pește.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton