Cum arată Emily Burghelea în lenjerie intimă, după ce a născut: ”Uitasem cum e să te simți așa sexy, cum e să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Emily Burghelea în lenjerie intimă, după ce a născut. Frumoasa influenceriță a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni. De atunci, radiază de fericire, însă a traversat și momente mai puțin plăcute. S-a confruntat cu furia laptelui și o altă serie de probleme, iar bebelușul a făcut colici. Totuși, după aceste zile încărcate, acum răsuflă ușurată fiindcă totul se îndreaptă spre normal. Ei bine și fiindcă nu mai are de ce să își facă griji, cel puțin pe moment, a profitat de Valentine's Day pentru a-și etala silueta de invidiat pe care o are la scurt timp după ce a născut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea este cu adevărat o femeie împlinită! Are un soț minunat și iubitor și doi copii adorabili. Și când vine vorba despre domeniul profesional, are un succes colosal de care se bucură de la o zi la alta. Totuși, azi fiind o zi specială, și-a delectat fanii cu altfel de imagini și un alt tip de conținut pe rețelele sale de socializare.

whatsapp-image-2023-02-14-at-16.44.16whatsapp-image-2023-02-14-at-16.44.16

Frumoasa influnceriță nu a ezitat să le arate fanilor cât de bine arată după ce a născut. Ba mai mult decât atât, a făcut și un videoclip ironic. În primă fază a apărut într-o lenjerie intimă, explicând că așa se așteaptă soțul, iar apoi a venit cu cei doi copii în brațe, susținând că realitatea bate filmul uneori. Fanii s-au amuzat pe cinste, însă nu au putut trece cu vederea peste silueta ei!

Citește și: 'Am crezut că mi se termină viața'. Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Ce probleme are

Citește și: Ce nume a ales Emily Burghelea pentru al doilea copil: „Este nume de sfânt”

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au câștigat imunitatea

Citește și: Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista: „Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați'

Cum arată Emily Burghelea în lenjerie intimă, după ce a născut

Emily Burghelea a profitat de Ziua Îndrăgostiților, așa că a scos de la naftalină cele mai frumoase lenjerii sexy, și nu a ezitat să se fotografieze în ele. Ce-i drept, are și cu ce să se laude, fiindcă deși a născut în urmă cu scurt timp, are o siluetă demnă de invidiat, cu care atarge privirile tuturor. Fără burtă, fără celulită și cu forme apetisante, frumoasa blondină s-a filmat în văzul tuturor. Bineînțeles, aprecierile au curs lanț din partea fanilor și a urmăritorilor ei.

'Noroc cu Valentine„s Day ăsta, că mai scot și eu hainele astea frumoase de la naftalină. Uitasem, uitasem cum e să te simți așa sexy. Cum e să îți pui un ruj roșu. Happy Valentine's Day. Ce credeți? Sunt singură acasă. Andrei a plecat cu niște treabă. (…)', a spus Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Cum a surprins-o soțul ei, Andrei, de Ziua Îndrăgostiților

Emily Burghelea nu s-a 'gătit' degeaba, fiindcă soțul a surpins-o cum a știut mai bine! Andrei a întâmpinat-o cu un buchet de flori imens, dar și cu mai multe cutii de bomboane de ciocolate, care sunt preferatele ei. Bineînțeles, frumoasa influenceriță nu a putut să nu imortalizeze momentul, așa că 's-a lăudat' cu cadoruile și atențiile primite de la sufletul ei pereche.

' A venit iubirea mea acasă cu flori și cu ciocolată.', a mai spus Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Cum i s-a schimbat viața lui Emily Burghelea de când a devenit mamă

Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară de curând. Vedeta are doi copii minunați, astfel că viața ei și a soțului său s-a schimbat radical. Au mult mai multe responsabilități și au renunțat la multe dintre obiceiurile lor, pe care le aveau înainte de a fi părinți. Totuși, și-au intrat foarte repede în acest rol, iar lucrurile merg la superlativ în familia lor.

„De când sunt mamă am învățat să am răbdare, să am încredere în instinctele mele, să fiu puternică. Am înțeles că nimic pe lume nu este imposibil, totul se poate realiza dacă te motivezi permanent. Aplic asta în viața de zi cu zi și cred că aceste aspecte sunt, de fapt, secretul evoluției mele, în primul rând ca om!’, a transmis vedeta pentru fanatik.ro, acum ceva timp, când avea un singur copil.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton