Alina Pușcaș a împlinit azi 37 de ani. Prezentatoarea Te cunosc de undeva are trei copii

 Calin Maria Bianca
.

Este motiv de sărbătoare în familia Alinei Pușcaș! Frumoasa prezentatoare TV își serbeză astăzi ziua de naștere. Încă de la primele ore a fost asaltată de numeroase urări și mesaje frumoase, iar asta nu o spunem doar noi, ci o dovedesc imaginile de pe rețelele de socializare. Alina Pușcaș a împlinit azi 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă asta nu este tot. Prezentatoarea TV are și o familie de vis, cu care se mândrește la orice pas. Azi, fiind sărbătorita zilei, toți cei dragi au avut grijă să o surprindă așa cum au știut mai bine. Ce-i drept, fizicul și frumusețea nu o dă deloc de gol, astfel că nu mulți pot să ghicească ce vârsta a împlinit frumoasa șatenă.

alina-puscas-1alina-puscas-1

Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim faptul că Alina Pușcaș a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 37 de ani. Într-adevăr, nimeni nu-i dă acești ani, tocmai fiindcă se bucură de o frumusețe răpitoare și de o siluetă de invidiat, pentru care muncește aproape zilnic, iar rezultatele sunt pe măsură.

Citește și: Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă:”Nu ciugulesc nimic”

Citește și: Alina Pușcaș a fost refuzată la o agenție de modele din cauza vergeturilor:”Am crezut că nu sunt suficientă”

Citește și: Silviu Prigoană și soția lui, nași la o nuntă fastuoasă.Mihaela a atras toate privirile cu rochiile pe care le-a îmbrăcat

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:”Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna”

Alina Pușcaș își serbează astăzi ziua de naștere. A împlint 37 de ani

Așa cum era de așteptat, prietenii, fanii, familia și numeroase nume mari din showbiz-ul românesc, au postat diferite mesaje și poze cu Alina Pușcaș, bineînțeles toate cu ocazia zilei ei de naștere.

Cu siguranță vă întrebați și cum petrecere frumoasa prezentatoare TV, însă potrivit postărilor ei de pe rețelele de socializare, momentan nu este la vreun party, ci a ieșit în oraș cu niște prieteni mai vechi, de care îi era tare dor se pare.

Ce surpriză i se pregătește Alinei Pușcaș de ziua ei de naștere

Ei bine, cu toții suntem curioși să vedem cum o surprinde astăzi soțul ei, cât și cei trei copii pe care-i are acasă alături de Mihai Stoenescu. În ultima vreme însă, Alina Pușcaș a încercat să fie destul de reținută în ceea ce privește viața privată, cât și expunerea familiei în mediul online.

Nu știm cert că o să vedem cadourile și momentele emoționante de la împlinirea vârstei de 37 de ani, însă un lucru este sigur, și anume că această zi nu o să treacă oricum pe lângă prezentatoarea TV.

Cum reușește Alina Pușcaș să se mențină în formă

Vârsta de 37 de ani pe care a împlinit-o astăzi Alina Pușcaș este doar un număr, dacă ne uităm atent la frumoasa șatenă. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva se bucură de trăsături aparte, un ten fin și lipsit de imperfecțiuni, precum și de un corp bine lucrat.

Nu, nu este ușor însă, asta fiindcă zilnic Alina Pușcaș are grijă ce mănâncă, cât și la ce oră. Mai mult decât atât, sportul nu lipsește de pe lista ei de activități zilnice și își îndeamnă tot mai des fanii să îi urmeze exemplu , fiind un lucru extrem de benefic pentru organism.

„Mănânc proteină animala, vegetala și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacante ce ma tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport„, a declarat Alina Pușcaș pentru Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton