Cum arată Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu. Mama ei este poreclită "Monica Bellucci de România"

 Laciu Andreea
.

Cum arată Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu. El a fost un mare fotbalist, dar și un crai cunoscut în showbiz. Are patru copii cu cele două foste soții, adică trei fii și o fiică, de o frumusețe rară. Nici nu avea cum să fie altfel ținând cont de faptul că tatăl ei arată și acum fabulos, în timp ce mama ei este poreclită de ani buni „Monica Bellucci de România”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fratele ei, Toto, este cunoscut și pentru activitatea actoricească, iar acum joacă în serialul Adela de la Antena 1, dar se știu puține lucruri despre tânăra Mayra Daria. Adolescenta de 17 ani seamănă leit cu Toto și postează destul de des fotografii pe contul ei de Instagram.

cum-arata-mayra-daria-fiica-lui-ilie-dumitrescu-1cum-arata-mayra-daria-fiica-lui-ilie-dumitrescu-1

Cum arată Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu

Fostul mare fotbalist își iubește enorm cei patru copii și este foarte mândru de ei. În vârstă de 53 de ani, bărbatul a fost căsătorit de două ori, iar din ambele mariaje au venit pe lume trei băieți și o fată. Prima soție se numea Nela, dar a divorțat de ea în anul 1993. Cu ea, Ilie Dumitrescu îi are pe Dani și Sică. A doua soție a fostului mare fotbalist a fost fotomodelul Letiția Badea, acum în vârstă de 50 de ani,

Cei doi s-au iubit din anul 1994 până în anul 2007, iar din povestea lor de iubire au venit pe lume Toto, în vârstă de 24 de ani și Mayra Daria, în vârstă de 17 ani, conform lpf.

Citește și: Fiul lui Ilie Dumitrescu, detalii neștiute din viața personală: „Este foarte greu să găsești persoana potrivită, dar…”/ INTERVIU

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: „Mă simt mai tânără”

Citește și: Ilie Dumitrescu, mărturisiri fără perdea:„Mi-au plăcut mult femeile!'/ Aventura lui cu soția unui fotbalist a ajuns în tabloidele din Marea Britanie

Citește și: Cu ce se ocupă acum Deea Maxer: „Câștigam 2-3000 de euro pe lună”

Cum arată Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu. Toto Dumitrescu a impresionat pe toată lumea cu talentul lui actoricesc din pelicula „Un pas în urma serafimilor', iar acum interpretează unul dintre rolurile din serialul Adela de la Antena 1, unde joacă alături de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, Oana Moșneagu și alți actori tineri de-o generație cu el.

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi din punctul de vedere al frumuseții! Deși are abia 17 ani, Mayra Daria poate să apară oricând pe podium sau să facă niște fotografii senzaționale în revistă, căci este combinația perfectă între frumusețea celor doi părinți. De asemenea, din pozele de pe Instagram se poate observa că seamănă leit și cu fratele ei mai mare.

Cu ce se ocupă tânăra

Cum arată Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu. La doar 17 ani, este încă prea devreme să își asume o carieră anume. Însă, dincolo de aspectul fizic ce ar putea să o ajute să îi calce pe urme mamei sale, ca fotomodel, se pare că adolescenta a prins deja gustul actoriei.

A jucat deja alături de Toto, fratele ei mai mare, în câteva pelicule. Chiar dacă momentan a fost vorba doar despre câteva roluri secundare, dacă este la fel de talentată ca fiul lui Ilie Dumitrescu are toate șansele să aibă succes în actorie.

Sursă foto: Instagram, Libertatea pentru Femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton