Cristina Cioran s-a despărțit de Alex Dobrescu, tatăl copilului ei: "Sunt fostul ei iubit"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran s-a despărțit de Alex Dobrescu, tatăl copilului ei. Anunțul-șoc a fost făcut chiar de bărbatul care acum câteva zile o cerea de soție pe Cristina Cioran. Alex Dobrescu a anunțat pe Instagram că acum este fostul iubit al Cristinei Cioran, fără a preciza însă ce s-a întâmplat. Trist este că în urmă cu câteva zile, Cristina Cioran și Alex Dobrescu vorbeau despre al doilea copil al lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu a cerut-o de soție pe Cristina Cioran, acum câteva zile, însă nu a fost prima dată când s-a întâmplat acest lucru. Și de fiecare dată s-a lovit cu refuzul iubitei sale. Cristina a explicat de ce nu vrea să se căsătorească și spune că îi este mult mai bine într-o relație, decât într-o căsnicie.

77

Alex Dobrescu a confirmat că s-a despărțit de Cristina Cioran

La câteva zile după ce a fost cerută de soție, Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de Alex, care a mărturisit pe Instagram că el este „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

Mai exact, pe rețelele de socializare, Alex Dobrescu a distribuit un clip video în care apare Cristina Cioran și a spus:

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu.

Potrivit Spynews.ro, se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, adica la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei.

Citește și: Doamna Lina de la Chefi la Cuțite, apărată de Oxi din echipa lui Florin Dumitrescu: „Persoanele astea pe care voi le considerați negative…'

Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican. Imagini inedite de la marele eveniment

Citește și: Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară: „Îmi doresc băiat'

De ce nu voia Cristina Cioran să se mărite cu Alex Dobrescu

Pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

'Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori.

Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile.

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea', spunea, Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Ce spunea Cristina Cioran despre al doilea copil cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a devenit mamă anul trecut, la 44 de ani, și spune că nu ar da pentru nimic în lume timpul petrecut cu fetița ei, de când Emma a venit pe lume, chiar dacă nu a fost mereu ușor.

Recent, Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, dezvăluind că și-ar dori cel mai mult încă o fetiță.

„Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând).

Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani.

Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală’ și obișnuită.

Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit’, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton