Cine este Camelia Dumitrache, sora lui Jador. Are și ea talent muzical

 Laciu Andreea
.

Cine este Camelia Dumitrache, sora lui Jador. Cântărețul de manele le-a prezentat-o fanilor lui pe sora sa mai mare. Frumoasă foc și cu o voce de aur, tânăra impresionează cu talentul muzical pe care și ea l-a moștenit din familie. Cântă des și la biserică, dar momentan nu a reușit să aibă o carieră la nivelul la care a ajuns fratele ei. Cu toate acestea, tânăra nu se dă bătută și participă la diverse evenimente, acolo unde este foarte apreciată de public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador a devenit unul dintre cei mai artiști de la noi din țară. A reușit să își atragă un număr mare de fani, scoate hituri pe bandă rulantă, iar la Survivor România a fost unul dintre cei mai puternici concurenți. Din păcate pentru el, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap, așa că a ratat șansa să câștige marele premiu. Cu toate acestea, indiferent cât de sus a ajuns pe calea succesului, Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat.

cine-este-camelia-dumitrache-sora-lui-jador-3cine-este-camelia-dumitrache-sora-lui-jador-3

Cine este Camelia Dumitrache, sora lui Jador

Sora mai mare a lui Jador se numește Camelia Dumitrache și îi calcă pe urme fratelui ei căci are o voce foarte bună. Tânăra cântă la balurile bobocilor și la liceele din Bacău, acolo unde este foarte apreciată, conform Fanatik.ro. Are un iubit începând cu anul 2019, iar din vlogul postat de Jador în luna august, s-a aflat că sora artistului va locui împreună cu partenerul ei de viață în casa manelistului.

Cine este Camelia Dumitrache. Cei doi nu sunt singuri la părinți. Fratele lor, Răzvan, le-a luat-o înainte cu întemeierea unei familii. S-a căsătorit cu o femeie pe nume Andreea și a devenit tată în anul 2021.

Citește și: Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința și cu cine va sta, de acum, cu artistul: „Să îmi spele șosetele'

Citește și: Doamna Lina de la Chefi la Cuțite, apărată de Oxi din echipa lui Florin Dumitrescu: „Persoanele astea pe care voi le considerați negative…”

Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican. Imagini inedite de la marele eveniment

Citește și: Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară: „Îmi doresc băiat”

Jador și-a ajutat întreaga familie

Cine este Camelia Dumitrache. Acum are o carieră impresionantă, face o grămadă de bani, dar nu a uitat nicio clipă de familie. Când suporta condițiile vitrege din jungla dominicană, gândul lui era tot la familie.

„Un lucru pe care l-am realizat aici a fost că am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa.

Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea. Dar nu mi-am dat seama că are nevoie de ajutor. Am zis că… nu știu, nu mi-am dat seama…

Am zis că ăsta era mai mic, am zis că să-l ajut și pe el și chiar nu mi-am dat seama că am făcut o diferență între frații mei. Și când o să ajung acasă, primul lucru asta o s-o fac: o s-o ajut să-și facă casa', spunea Jador în urmă cu ceva timp, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton