Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des: „De obicei, facem câteva...”

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des. Într-un interviu recent, fiica prezentatoarei a vorbit despre modul în care va petrece sărbătorile de iarnă. Anul acesta, tânăra în vârstă de 22 de ani și familia acesteia nu vor petrece Crăciunul acasă, așa că nu este nevoie să facă niciun fel de pregătiri. Mai mult, Alexia Eram a dezvăluit faptul că prezentatoarea de la ProTV nu petrece prea mult timp în bucătărie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des. La 22 de ani, Alexia Eram este deja o antreprenoare de succes și se întreține singură. Tânăra a înfiinșat o firmă în urmă cu doi ani, care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Mai mult, aceasta are diferite colaborări cu brand-uri cunoscute, iar sumele pe care le încasează nu sunt de neglijat. Recent, fiica celebrei prezentatoare a vorbit despre modul în care va petrece sărbătorile de iarnă. Anul acesta, familia Eram va petrece Crăciunul departe de casă.

al9-3al9-3

Alexia Eram recunoaște că mama sa, Andreea Esca, nu gătește prea des. În mai multe rânduri, tânăra a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să-i calce pe urme mamei sale, susținând că meseria acesteia presupune prea multă seriozitate. În schimb, aceasta a susținut că i-ar fi plăcut să fie medic legist.

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram pentru două luni:”Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

Citește și: Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă:”A venit la noi la masă”

Citește și: Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei:„O surioară. David nu cred ca ar vrea'

Citește și: Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: „E mai modernă!”

Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des

Iubita lui Mario Fresh a susținut că Andreea Esca nu petrece prea mult timp în bucătărie. În perioada sărbătorilor, prezentatoarea de la ProTV gătește produse de patiserie, însă nu se ocupă și de restul meniului.

„Mama nu prea gătește, dar de obicei facem câteva patiserii. Dar anul acesta vom fi plecați de Crăciun, cu familia. Mă împart de fiecare dată, cu familia din România, luăm masa aici, cu familia din Franța, masa acolo, cu familia din Iași, masa în Iași', a susținut tânăra, potrivit playtech.ro.

„La știri, nu mi-aș fi dorit să fiu'

Alexia Eram a subliniat că nu și-a dorit niciodată să devină prezentatoare de știri, motivând că este o profesie care presupune prea multă seriozitate.În schimb, acesteia i-ar fi plăcut să modereze o emisiune de divertisment.

„Am avut mai multe idei, voiam să fiu medic legist, la un moment dat. Mi se părea foarte tare, deși nu-i chiar așa. Sunt fericită unde am ajuns.

Nu pot spune că nu mă așteptam, de mică am fost crescută într-o familie care oricum era publică. Și mi-a plăcut acest lucru și uite unde am ajuns.

La știri, nu mi-aș fi dorit să fiu, e prea serios pentru mine, dar la televizor la o emisiune, de ce nu? M-aș vedea prezentând o emisiune de divertisment. Chiar și actriță în filme, seriale. Dar cine știe ce se va întâmpla în 2023', a adăugat Alexia Eram, potrivit sursei citate.

Ce dorințe are Alexia Eram pentru Noul An

Când vine vorba despre rezoluțiile pentru anul următor, fiica Andreei Esca a susținut că vrea să-și deschidă o nouă afacere.

„De obicei, dorințele nu se spun, până nu se îndeplinesc. Dar pe lângă faptul că vreau să fiu fericită în continuare, sănătoasă, să răzbesc cât mai mult în social-media, poate reușesc și să-mi fac propriul meu bussines', a mai spus aceasta.

Referitor la despărțirea de două luni dintre ea și Mario Fresh, aceasta a adăugat: „Fiecare relație are momentele ei bune și rele… Eu sunt cea care cedează prima, sunt așa, o romantică incurabilă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton