Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: "Dă-mi cheia"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns „la cuțite', după ce s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Cei doi au devenit părinți anul trecut, iar designerul a cerut-o de soție pe fosta prezentatoare tv. Ei bine, situația s-a schimbat radical, iar cei doi s-au despărțit. Recent, Cristina și fostu ei iubit ar fi avut un scandal în mijlocul străzii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Cristina Cioran și Alex Dobrescu ar fi fost protagoniștii unui scandal de proporții, chiar în mijlocul străzii. Cei doi ar fi fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau. Bărbatul ar fi devenit extrem de furios în momentul în care a aflat că este filmat.

cristina cioran si alex dobrescu scandalcristina cioran si alex dobrescu scandal

Cei doi ar fi fost surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Alex Dobrescu ar fi avut un comportament agresiv la adresa jurnaliștilor în momentul în care și-a dat seama că este filmat. După ce designerul i-a cerut cheia fostei sale iubite, acesta ar fi amenințat-o că o să sune la Poliție.

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:'Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei'

Citește și:Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Citește și:Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei:„O surioară. David nu cred ca ar vrea'

Citește și:Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: „E mai modernă!”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la scurt timp după ce designerul a cerut-o în căsătorie pe fosta prezentatoare TV. Cei doi au o fetiță împreună, dar se pare că vedeta nu dorește să se mai împace cu fostul iubit. Recent, cei doi ar fi fost protagoniștii unui scandal chiar în mijlocul străzii. Paparazzi Wowbiz i-au filmat în timp ce se certau, iar Alex Dobrescu ar fi avut un comportament agresiv la adresa jurnaliștilor. După ce designerul i-ar fi cerut cheia fostei partenere, ar fi amenințat-o că va chema Poliția. Vezi imaginile AICI! Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!, se aude pe filmare cum îi spune Alex Dobrescu Cristinei Cioran.

Nu am cheie”i-a explicat actrița, plângând. Fosta prezentatoare tv era însoțită de un bărbat atunci când s-a întâlnit cu fostul logodnic. Alex Dobrescu ar fi devenit agresiv în momentul în care și-a dat seama că este filma. Acesta s-ar fi îndreptat către jurnaliști, înjurând și scuipând echipa.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la scurt timp după ce se logodiseră

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară, anul trecut. Actrița părea fericită alături de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, dar lucrurile s-au schimbat în urmă cu câteva luni, când vedeta s-a despărțit de designer. Vedeta a evitat să explice motivul despărțirii de Alex Dobrescu.

„Există mai multe motive și au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec.

Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta. L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară”, a dezvăluit Cristina Cioran, la Pro TV.

Cristina Cioran nu mai locuiește împreună cu fostul iubit

La scurt timp după ce s-au logodit, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au anunțat că s-au despărțit. Actrița nu mai locuiește împreună cu fostul logodnic și s-a mutat împreună cu fiica ei la mama sa.

Eu nu mai sunt acasă, pentru că eu am plecat de acasă, e un pic diferit. E o locație secretă (n.r. unde s-a mutat). Locuiesc acum cu mama mea.E adevărat că e mai puțină muzică decât era înainte și știi că muzica e foarte sănătoasă pentru creier, dar în același timp, e mai multă liniște sufletească. Suntem mult mai relaxate, eu și Ema, și pot spune doar că oricât ai încerca într-o relație, dacă lucrurile vezi că nu merg bine, ar trebui să te oprești', mai spunea Cristina Cioran.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton