Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o: "Îmi voi croi povestea aici"

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe, unde Marylin Monroe și-a petrecut luna de miere. La sfârșit de an, Dana Săvuică a plecat într-o vacanță superbă, departe de vremea friguroasă din România. Vedeta și-a ales o destinație exotică, de lux, în insula Jamaica, din Marea Caraibelor. Săvuică s-a fotografiat fix în același loc în care a făcut-o și Marylin Monroe, în urmă cu peste jumătate de secol, pe când se afla în luna de miere cu cel de-a l doilea soț, Arthur Miller.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe, unde Marylin Monroe și-a petrecut luna de miere. Dana Săvuica, 52 de ani, este un simbol al feminității în România, având în spate o carieră de model și prezentatoare. Ea reprezintă și o sursă de inspirație pentru fanii, care i-au urmărit evoluția ani la rând. Vedeta a plecat într-o vacanță superbă alături de buna ei prietenă, Carmen Negoiță. Cele două au ales o destinație exotică, capitala insulelor Jamaica, Kingston. Regiunea din Caraibe nu a fost aleasă întâmplător, căci este locul unde Marylin Monroe și-a petrecut luna de miere, împreună cu cel de-al soț, dramaturgul Arthur Miller.

screenshot-33-1screenshot-33-1

Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe

Dana Săvuică s-a răsfățat într-o destinație de vis. Vedeta a decis să lase în urmă temperaturile joase din România și să evadeze în Jamaica, una dintre cele mai frumoase insule din Caraibe. Săvuica a mărturisit că se simte extrem de de inspirată de această zonă, mai ales că a fost preferata unor personalități marcante de-a lungul vremii. Printre acestea s-a numărat și Marylin Monroe, una dintre femeile, față de care Dana Săvuica și-a manifestat adeseori admirația. Cea denumită „Blonda absolută a Hollwywood-ului” și-a petrecut luna de miere în Jamaica, alături de soțul ei, Arthur Miller. Dana Săvuică a oferit o supriză nesperată fanilor ei, deoarece s-a fotografiat fix în același loc, în care Marylin a fost imortalizată în anii ’50.

„Locul idilic în care Marylin Monroe și Arthur Miller și-au petrecut luna de miere”, a scris Dana Săvuică în dreptul imaginilor postate la Insta Story.

Citește și: Ce spune Dana Săvuică despre tentațiile din perioada în care lucra ca fotomodel: „Dacă tu ca femeie voiai altceva…'

Citește și: Cum arată Dana Săvuică nemachiată, la 52 de ani.A fost fotografiată de paparazzi, la terasă

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele’

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați’. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Cine a însoțit-o

Dana Săvuică nu a fost singură în vacanță, ci alături de buna ei prietenă, Carmen Negoiță. Îndată ce a ajuns în Jamaica, Dana Săvuica a împărtășit fanilor entuziasmul ei.

Dupa un an plin de calatorii Jamaica se anunta a fi cireasa de pe tort! Vibe-ul acestei insule in mijlocul Caraibelor este cunoscut in toata lumea ca fiind The One and Only. Nu degeaba a ales scriitorul Ian Fleming, autorul celebrei serii James Bond sa se inspire aici pentru aventurile celui mai renumit si sarmant spion. Dar si eu imi voi croi povestea mea aici. M-au prins deja mrejele magiei sale.

Cine este iubitul Danei Săvuică

Dana Săvuica este destul de discretă în ceea ce privește viața amoroasă. Vedeta a divorțat de fostul ei soț, în 2016, iar în prezent a găsit iubirea în brațele unui alt bărbat, Răzvan Enescu. Săvuică a declarat că se cunosc de 30 de ani, de pe vremea când erau studenți la facultate. Ceea ce apreciază cel mai mult Dana la actualul partener de viață este faptul că îi permite să fie liberă și o susține în tot ceea ce face.

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!', a mărturisit Dana, chiar înainte de plecarea în Grecia, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton