Alexia Eram, despre complexele care i-au marcat copilăria: "Mai plâng din cauza asta"

 Dumba Gabriela
.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este perfectă în ochii celor care o urmăresc pe Instagram, dar imperfectă în ochii ei. Iar această situație a început din copilărie, când prietenele râdeau de ea pe motiv că este grasă. Alexia abia acum realizează că era un copil normal atunci, dar vorbele respective i-au marcat copilăria și o fac și acum să plângă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouTube, Alexia Eram a vorbit despre complexele care i-au marcat copilăria și care și acum reușesc să o facă să sufere, chiar dacă pentru sutele de mii de femei care o urmăresc pe Social Media, este perfectă din punct de vedere fizic.

159161858_783513445704485_8160227497010384185_n_36671700159161858_783513445704485_8160227497010384185_n_36671700

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă. Eu nu eram grasă.

Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu.

După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă', a explicat Alexia Eram.

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica: „A urlat…’

Citește și: Fotografii rare cu Daniela Nane și soțul ei, Adrian Cioroianu.Unde au petrecut Revelionul

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:’M-a surprins că a păstrat…’

Alexia Eram, despre complexele care i-au marcat copilăria

Nu este pentru prima dată când Alexia Eram vorbește despre momentele dificile pe care le-a întâmplat. În podcast-ul „Seencer', realizat de Laura Giurcanu, fiica Andreei Esca, a mărturisit că face terapie de mai multă vreme și a povestit cât de mult a ajutat-o acest lucru. 

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Eu așa mă descarc, prin plâns. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres.

Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. (…) Mă ajută foarte mult. Nu trebuie să ai o problemă să faci terapie.

Doar ai pe cineva acolo cu care să vorbești și în care să ai încredere. E cineva care e complet obiectiv cu sentimentele tale și cu ce ți se întâmplă și poate să-ți dea nu neapărat sfaturi, dar niște întrebări la care să răspunzi și să-ți dai seama ce faci ca să-ți rezolvi aceste probleme„, a declarat Alexia Eram.

Sunt o fire cheltuitoare, dar banii pentru asta sunt făcuți”

Întrebată de Radu Țibulcă despre veniturile ei, Alexia Eram a precizat că a reușit să pună și bani deoparte, deși este o fire cheltuitoare. Tatăl ei a avut un rol important, sfătuind-o să facă economii, chiar dacă este dificil.

Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva.

Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt', a spus Alexia Eram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton