Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Giuliano Stroe e de nerecunoscut la 17 ani

 Oana Pantazi
.

Micul Hercule, mai puțin cunoscut pe numele său real, Giuliano Stroe, are acum 17 ani și este greu de recunoscut! Puștiul a devenit faimos încă de la vârsta de 5 ani și intrat chiar și în Cartea Recordurilor pentru performanțele sale în culturism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe când avea doar 5 ani, a fost supranumit cel mai puternic copil din lume sau Micul Hercule, însă la 17 ani este greu de recunoscut. Imaginile cu el din copilărie păreau editate, dar erau cât se poate de reale. Avea corpul precum cel al unui adult obsedat de fitness și, privindu-l, era greu să procesezi informația. În anul 2009, puștiul era faimos, iar viitorul lui se anunța promițător. Acum, Giuliano Stroe a crescut și, paradoxal, arată ca orice adolescent obișnuit, chiar dacă nu a renunțat la sport.

cum-arata-acum-micul-hercule-ce-s-a-intamplat-cu-giuliano-stroe-foto-5-1024×819-1cum-arata-acum-micul-hercule-ce-s-a-intamplat-cu-giuliano-stroe-foto-5-1024×819-1

Cum arată Micul Hercule la 17 ani

Puștiul modest din comuna Icoana, jud. Olt, intra în Cartea Recordurilor la doar 13 ani pentru fizicul său neobișnuit și performanțele în culturism. La 5 ani, Micul Hercule șoca pe toată lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe reușea să ridice greutăți foarte mari și făcea tracțiuni cu un grad de dificultate foarte mare… Puștiul a devenit cunoscut în România după ce a impresionat cu mușchii lui juriul unei emisiuni TV din Italia. A mers în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri. Pe atunci, familia Stroe era stabilită în Italia.

Citește și: Sculptorul Toader Bârsan a murit la 78 de ani. Artistul a apărut recent în emisiunea lui Nea Mărin

Citește și: Antonia, mesaj după ce a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume:„Îmi era rușine mie să…’

Citește și: Andreea Tonciu, în lacrimi înainte de plecarea la Survivor România.Ce anunț a făcut

Citește și: Leonard Doroftei a petrecut românește, de Revelion, în Canada:„Mi-a fost așa de rău, încât acum aș da gata o oală cu sarmale’

În 2010, Giuliano Stroe dobora recordul pentru cele mai multe flotări făcute la 90 de grade, iar performanțele sale au fost ulterior urcate pe YouTube, spre uimirea, entuziasmul, dar și consternarea fanilor.

Atât Giuliano, cât și fratele său Claudio au fost pregătiți de tatăl lor pentru viața sportivă. Reveniți în comuna natală, cei doi frați nu au renunțat la sport, dedicându-se boxului. Acum, Micul Hercule, în vârstă de 17 ani, este vicecampion național la box, la juniori, și cu siguranță se va dedica acestei discipline. Cu toate că mulți l-au pus la zid pe tatăl lui pentru antrenamentele draconice pe care i le-a impus, Giuliano a prins drag de sport cu adevărat. Adolescentul postează adesea filmulețe legate de box.

Acuzat că își exploatează propriul copil

În anul 2009, numele lui Giuliano Stroe era pe buzele tuturor. Micuțul cu trup de sportiv impresiona atât prin aspectul fizic ieșit din comun, cât și datorită performanțelor incredibile. Dacă unii îl lăudau și îl admirau, tatăl lui a avut parte și de o mulțime de reacții negative în mediul online, unde apăreau filmulețele cu Micul Hercule.

A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani, dar și că îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui. Mai mult decât atât, bărbatul a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești, din cauza relelor tratament aplicate minorului.

Giuliano este acum extrem de activ pe conturile de socializare, dar și pe YouTube și se vede cu ochiul liber că Micul Hercule, acum un adolescent de 17 ani, face totul din pasiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton