Mama gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10, cere încă o șansă tatălui copiilor: "Hai să facem o familie din nou"

 Dumba Gabriela
.

Mama gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10, cere iertare de la tatăl copiilor și vrea o nouă familie. Femeia mai are încă un copil, care are probleme de sănătate, dar își dorește să fie mamă din nou, după ce gemenii au murit din cauză că nu i-a supravegheat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama gemenilor din Ploiești a dat uitării scenele de coșmar pe care a afirmat că le-a trăit alături de Gabi Preda și acum dorește să formeze un cuplu din nou cu el.

342342

'Te iubesc mult de tot, viața mea, nu mai pot de tine, hai să ne facem o familie din nou, crede-mă că chiar nu pot trăi fără tine', a scris mama gemenilor pe Facebook, activitate care, de altfel, a dus la moartea gemenilor de doi ani. Copiii au căzut de la geam pentru că mama lor nu i-a supravegheat, ocupată fiind să facă live pe Facebook.

Pe atunci, mama gemenilor a povestit că suferea extrem de tare, tot din cauza lui Gabi Preda, motiv pentru care a pus muzică și și-a aprins o țigară, uitând că are doi copii de doi ani de care trebuie să aibă grijă.

Tatăl biologic al gemenilor, Gabi Preda, a recunoscut, de asemenea, că Alina, prietena mamei gemenilor, care se afla în live pe Facebook în momentul tragediei, i-a făcut avansuri de nenumărate ori.

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica: „A urlat…’

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română:„Apăruseră niște fete noi…

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Mama gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10, cere încă o șansă tatălui copiilor

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook în momentul în care s-a produs tragedia. În imagini se aud la un moment dat sunetele ambulanțelor, iar la scurt timp, cineva bate cu putere în ușa apartamentului, moment în care femeia oprește transmisiunea live de pe rețeaua de socializare.

Femeia lăsase copiii nesupravegheați și nici măcar nu a știut ce s-a întâmplat până la sosirea salvatorilor. Cei doi copii ar fi căzut pe rând, la un interval de 30 de secunde.

Andreea este acuzată de ucidere din culpă și a rămas și fără primul copil, un băiețel în vârstă de 5 ani cu probleme de sănătate, care este acum în grija bunicilor.

Mama gemenilor din Ploiești s-ar fi ocupat cu prostituția

Alina, amica mamei gemenilor care au murit, a mărturisit că în dimineața acelei zile de coșmar, în care au murit copiii, ea s-a trezit în jurul orei 07:00, iar mama gemenilor s-a trezit în jurul orei 11:00. Atunci, aceasta a mers în bucătărie pentru a fuma o țigară și pentru a face live-uri pe internet. Când tragedia s-a produs, mama gemenilor încă se afla într-un live pe Facebook.

Atât mama gemenilor, cât și amica acesteia au recunoscut că s-au ocupat cu prostituția, însă nu ar fi primit clienți în apartamentul din care s-a produs tragedia.

Pe de altă parte, Alina s-a arătat deranjată de muzica pe care mama gemenilor o asculta, astfel că în ziua respectivă închisese ușa la bucătărie, motiv pentru care nu ar fi auzit sirenele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton