Alexandru Arșinel are doi fii. Cu ce se ocupă Cristian și Bogdan: nu i-au moștenit talentul

 Laciu Andreea
.

Alexandru Arșinel și-a ținut mereu viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor. Însă, au ieșit la iveală și detalii despre cei doi fii ai actorului, Cristian și Bogdan. Aceștia nu i-au moștenit talentul tatălui în teatru, dar nu duc lipsă de stabilitate financiară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel are o carieră îndelungată și impresionantă, iar pe plan personal este extrem de mândru de familia lui. Actorul este căsătorit cu Marilena de mai bine de 50 de ani. În urma acestui mariaj, au venit pe lume doi băieți. Povestea de dragoste dintre Marilena și Arșinel a început cu o întâmplare fericită.

Actorul s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o pe stradă. Cu toate că ea nu a privit cu ochi buni de la început curtele lui Arșinel, ulterior s-a convins că el are intenții serioase. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit, iar primul lor copil a venit pe lume în anul 1970, Bogdan. După doar trei ani, apărea în familie și Cristian.

Alexandru-Arsinel-2-1Alexandru-Arsinel-2-1

Cu ce se ocupă Cristian și Bogdan, fiii lui Alexandru Arșinel

Chiar dacă cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel nu i-au călcat pe urme în artă, Cristian și Bogdan se descurcă de minune în viață. Au decis să își construiască propriul drum, în domenii diferite. Bogdan, fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel, este inginer constructor de meserie.

Cristian, fiul mai mic al actorului, a studiat la Facultatea de Drept, apoi s-a înscris la Academia de Studii Economice din București. Se pare că ambii frați sunt extrem de talentați în afaceri, având un spirit antreprenorial ieșit din comun, conform Spynews.

Citește și: Alexandru Arșinel, reacție cutremurătoare după ce a fost pus la zid pentru pensia uriașă: „Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Citește și: Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește 9.000 de lei lunar, de la stat: „Consider că merit”

Din ce își câștigă banii fiii lui Alexandru Arșinel

Fiul cel mare al actorului face bani frumoși din chirii. În schimb, mezinul familiei și-a dezvoltat o afacere în agricultură. Produsele acestuia sunt foarte bine apreciate. Chiar și actorul a stat, la un moment dat, să vândă la tarabă legumele crescute de fiul său.

Chiar dacă nu au mers pe urmele părintelui lor faimos, Arșinel este extrem de mândru de cei doi băieți. De fiecare dată a vorbit în termeni frumoși despre ei, iar bucuria i-a fost întregită atunci când cei doi l-au făcut bunic pe Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, reacție cutremurătoare după ce a fost pus la zid pentru pensia uriașă

Marele actor a vorbit și despre faptul că s-a scris despre pensia lui de 9.000 și că mulți l-au criticat.

Probabil că le reușește ceva dacă încearcă să nu respecte un om la o anumită vârstă și munca unui om de peste 80 de ani. Eu ce să le fac, să mă iau cu ei în colț, să mă pun la mintea lor șubredă?

Ce vină am eu? Eu muncesc efectiv din 1957, doi ani am fost figurant la Teatrul Național din Iași și 4 ani am fost student la Institutul de Teatru. Restul anilor am fost actor. Nu am stat și atunci pensia s-a adunat, că nu eu calculez„, a declarat actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton