Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă și de copiii soțului din prima căsătorie: „Mai are doi băieți. Nu e așa ușor”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă de copiii soțului din prima căsătorie. În prima zi a anului 2023, fiica artistei a devenit mamă și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, cântăreața de muzică pop a susținut că Andra, așa cum îi mai spune fiicei sale, mai are acasă doi băieți, care au „antrenat-o' pentru rolul pe care l-a îmbrățișat de curând. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 ianuarie 2023, fiica lui Nico a adus pe lume un băiețel superb. În vârstă de 33 de ani, Andra este căsătorită cu un bărbat pe nume Alexandru. Nu demult, artista susținea că fiica ei și-a exprimat dorința de a-și crește copilul după propriile reguli, lucru pe care l-a înțeles și îl respectă. Invitată în emisiunea „Teo Show', Nico a susținut că Alexandra avea experiență în creșterea copiilor încă dinainte de a naște, având în vedere că soțul ei are doi băieți din prima căsnicie.

ale10ale10

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă de copiii soțului din prima căsătorie. Tânăra a ales să nu-i calce pe urme mamei sale și a ales o carieră în televiziune. Aceasta prezintă știrile sportive la un post din Ploiești. În trecut, aceasta a luat parte la mai multe proiecte televizate, între care „Survivor' și „Asia Express'.

Citește și: Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:”Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă”

Citește și: Nico a devenit bunică la 52 de ani! Fiica sa, Alexandra, a născut un băiat:”Mă topesc toată când îl văd”

Citește și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy:'A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop'. Soțul și tatăl ei au convins-o

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor:”Să nu dispere că…”

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă și de copiii soțului din prima căsătorie

Nico a susținut că fiica ei este implicată și în creșterea celor doi băieți ai soțului din prima căsnicie. Deși viața cu trei copii este dificilă, se pare că Alexandra Matei își îndeplinește extraordinar rolul de mamă, iar experiența acumulată dinainte de naștere a fost un antrenament binevenit.

„Nu a știut nimeni că este însărcinată. Pentru că că ei nu i-a plăcut să-și facă publică viața personală, viața cu soțul ei, Alexandru. Dar este o mamă extraordinară. Pentru că mai are doi băieți, din prima căsătorie a soțului. Și îți dai seama cum e… Să ai trei băieți acasă, nu e așa ușor. Însă ea era deja ‘antrenată. Și mă uit la ea că îi merge foarte bine', a declarat Nico, în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Ea e foarte fericită'

Nico este fericită și recunoascătoare că fiica ei are o familie împlinită și este înconjurată de iubire. Se pare că cei cei doi băieți sunt extrem de grijulii cu frățiorul lor mai mic, lucru pe care l-a povestit chiar artista.

„Sunt niște copii extraordinari, foarte bine crescuți și o iubesc pe Andruța mea… Ea e foarte fericită. Pentru că e iubită. Mi-a trimis o poză cu unul dintre băieții lui Alexandru, Dominic, ținându-l pe Mathias în brațe. Îl legăna', a adăugat artista.

Fiica lui Nico nu vrea ajutorul mamei ei

În urmă cu puțin timp, Nico susținea că fiica ei își dorește să-și crească copilul după propriile principii. Alexandra beneficiază de ajutorul unui neunatolog din București , care îi oferă sfaturi privind îngrijirea unui nou-născut.

Fica artistei a preferat să țină sarcina secretă, deoarece și-a dorit să aibă parte de liniște. Pe 1 ianuarie, aceasta a adus pe lume un băiețel superb, care a primit numele Mathias.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton