Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă: „Nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă...”

 Ifrim Georgiana
.

Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă. Cei doi au fost concurenți în cael de-al șaselea sezon al emisiunii matrimoniale. Aceștia au ajuns până în finala competiției, au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă și au intrat în posesia premiului în valoare de 40.000 de Euro. La o lună de când au devenit soț și soție, fostii concurenți au ales să meargă pe drumuri separate, anunțul fiind făcut de Miruna, pe rețelele de socializare. Iată din ce motiv s-au despărțit cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miruna și Cosmin au fost concurenți în cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Mireasa'. Cei doi au ajuns în Marea Finală alături de alte patru cupluri, respectiv Deni şi Viorel, Roxana şi Paul, Raluca şi Alex, Valentin şi Gabriela. În urma voturilor telespectatorilor, aceștia au fost desemnați câștigătorii emisiunii și au plecat acasă cu premiul în valoare de 40.000 de Euro. A trecut numai o lună de la căsătoria celor doi, iar actele de divorț au fost deja depuse. Miruna a mărturisit că nu poate continua o căsnicie în care nu se dedică total.

mir-10mir-10

Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă. Se pare că decizia divorțului îi aparține tinerei, motivând că nu se mai poate minți în legătură cu sentimentele pe care le are. Aceasta a ținut să sublinieze că fostul ei soț i-a oferit toată iubirea de care a avut nevoie, însă, de partea ei, lucrurile au stat cu totul diferit.

Citește și: Corina și Traian Enea au devenit părinți a doua oară.Imagini cu fiul foștilor concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1.Când va avea premiera și ce se schimbă

Citește și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy:'A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop'. Soțul și tatăl ei au convins-o

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor:”Să nu dispere că…”

Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă

Se pare că problemele dintre cei doi au apărut după încheierea filmărilor de la emisiunea matrimonială. Miruna a mărturisit că viața de cuplu s-a schimbat în afara casei „Mireasa', atunci când a realizat că sentimentele ei nu sunt atât de profunde.

„Știu că am fost cam absenți din online eu și Cosmin, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț, știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră, îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr. Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi.

De asemenea, vreau să fie clar un singur lucru pentru toată lumea: Cosmin este un om minunat, cum greu găsești în zilele noastre, nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă din păcate cât am trăit izolați în emisiune am fost ca într-o bulă, iar când bula s-a spart, la scurt am realizat că nu e suficientă doar iubirea lor intensă, ci că e nevoie să iubesc și eu la fel de mult ca să putem funcționa și ca el să fie fericit alături de mine', a scris Miruna în mediul online.

„Nu mă simt capabilă să continui'

În ciuda încercărilor pe care le-a făcut pentru continuarea căsniciei, fosta concurentă a susținut că a venit momentul să fie sinceră cu ea și să admită că s-a înșelat în privința sentimentelor pe care le-a avut pentru Cosmin.

Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit…

E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc… Cosmin este și va rămâne omul meu bun…', a mai spus Miruna.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton