Cine este Bruja de la America Express. La ce altă emisiune a mai participat

 Raiciu Adriana
.

Multă lume s-a întrebat cine este Bruja de la America Express. Unii telespectatori o cunosc pe concurentă din cadrul unui alt show de televiziune. Aceasta a făcut parte din reality talent show-ul One true singer, în calitate de jurat. A atras atenția încă de pe atunci prin stilul ei, fiind o prezență fresh în industria muzicală. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bruja de la America Express. America Express 2023 – Drumul Aurului a debutat duminică, 15 ianuarie 2023, la Antena 1. În total, 9 echipe de vedete se întrec pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Printre cei 18 concurenți se numără și Bruja. În concurs, ea face echipă cu Pufeh.

bruja-one-true-singerbruja-one-true-singer

Citește și: De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani:„Nu am avut relații intime’

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla’

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare

Bruja – Viață personală

Cine este Bruja de la America Express. Bruja s-a născut pe data de 11 ianuarie 1995, notează stiridirecte.ro. Numele ei real, cel din buletin, este Teodora Mîzgoi. În prezent, ea are 28 de ani. Concurenta de la America Express 2023 – Drumul Aurului are 1,63 m înălțime și 51 de kilograme.

Bruja spune că numele ei înseamnă de scenă înseamnă „vrăjitoare' și că s-a inspirat din istoria femeilor citite care erau arse pe rug în secolul XIII.

Bruja – Carieră

Cine este Bruja de la America Express. Bruja a devenit cunoscută publicului larg în anul 2020. Este o cântăreață de muzică trap și a reușit să ajungă imediat cu piesele sale în trending. A colaborat cu artiști renumiți din țara noastră, precum Killa Fonic, Irina Rimes, Liviu Teodorescu și Karmen. Chiar urmează să își lanseze și primul album, care se va intitula „Salem'.

Pe lângă piesele pe care le scoate, are și un stil destul de fresh și este considerată o apariție controversată. Peruci, haine fele și fel și tot timpul arată ca altă persoană. Însă, cel mai important accesoriu este atitudinea și putem spune că are una extrem de puternică.

Bruja a participat la One true singer

Cine este Bruja de la America Express. Bruja de la America Express nu e deloc străină de lumea televiziunii. Aceasta a participat în cadrul show-ului One true singer, în calitate de jurat. Aceasta a făcut echipă cu Alina Eremia, Șerban Cazan și Alex Cotoi, iar emisiunea a fost prezentată de Selly.

La acea vreme, Bruja de la America Express îi îndeamnă pe tineri să mai pună mâna și pe o carte. Spune ea, doar așa vor putea evolua și vor ajunge acolo unde își doresc.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Să nu mai caute atâta *** în dosul altora.

Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine', sunt câteva dintre principiile după care Bruja își trăiește viața, conform propriilor declarații făcute pentru unsitedemuzică.ro.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton