Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, este noua inspită de la INSULA IUBIRII. / Tânărul s-a însurat, în Thailanda, cu ispita Dana

 Dumba Gabriela
.

Suprize, suprize la Insula Iubirii! Aurel pare a fi personajul principal al reality show-ului filmat în Thailanda pentru că, în mare parte, scenariile se ţes în jurul lui. După ce a părăsit-o pe Diana, femeia cu care a venit în emisiune şi s-a însurat cu ispita Dana, Aurel are parte de încă o supriză: Alexandra, fosta sa iubită, din ediţia trecută, revine pe Insulă în rol de ispită.

Aurel s-a însurat cu ispita DanaAurel s-a însurat cu ispita Dana

Momentan, Aurel Deacanu este craiul principal de pe Insula Iubirii. Aflat la a doua participare în reality show-ul de la Antena 1, tânărul repetă greşelile, fără nici o remuşcare. Prima dată, a venit în Thailanda cu Alexandra, fata pe care spunea că o iubeşte, însă a fost ispitit foarte uşor, imediat ce a păşit în Thailanda.

A doua oară, Aurel a acceptat să-i fie testate sentimentele pentru Diana, fata care credea că va fi chiar cerută de soţie la finalul show-ului. Însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din Thailanda şi Aurel a părăsit-o imediat ce a întâlnit-o pe Dana, ispita cu care s-a şi căsătorit.

Nu se poate vorbi despre final fericit al acestei poveşti de dragoste pentru că Dana a părăsit show-ul de la Antena 1. În locul ei a venit fosta parteneră de viață a concurentului, alături de care a participat în sezonul trei al emisiunii, respectiv Alexandra.

„În această seară, Insula Iubirii a primit o nouă ispită. Alexandra. Sunt curios cât timp îi va fi fidel Danei', a anunţat Radu Vâlcan.

„Mi-e milă de el, e maxim de greu. El nu ştie încă, nu?', a spus Diana, fosta cea mai recentă iubită a lui Aurel.

Alexandra a publicat o fotografie în care apar Aurel şi Dana, promiţându-şi iubire până când moartea îi va despărţi. Alexandra s-a amuzat pe seama momentului, așa că a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj.

Nunta de la Puritanism dintre Aurel și Dana, difuzată aseară, în cea mai nouă ediţie Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton