Imagini nemaivăzute de la cununia civilă a lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă: ”Am acceptat să facem dragoste în Fermă”

 Stamen Diana
.

Brigitte Năstase a devenit doamna Pastramă, după ce luni, 27 mai, a spus DA în fața ofițerului stării civile. Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte îndrăgostită de Florin Pastramă. Cei doi au avut emoții la cununia civilă.

După ce au spus marele DA, Brigitte și Florin Pastramă au făcut un shooting impresionant. Cei doi au fost foarte emoționați la cununia civilă și asta s-a văzut pe chipul lor. Relația lui Brigitte cu Florin Pastramă a evoluat neașteptat de repede. Mai mult, vedeta a recunoscut că a întreținut relații intime cu afaceristul pe vremea când se aflau ca și concurenți la Ferma.

'Eu mă simt minunat în pielea doamnei Pastramă. Adică, am acceptat să facem dragoste în Fermă… N-aș fi acceptat nimic dacă n-ar fi fost ceva serios', a mărturist Brigitte, la o zi după cununia civilă.

'Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc lui bunul Dumnezeu pentru această minune', a declarat și soțul ei, Florin Pastramă.

Reacția neașteptată a lui Ilie Năstase a uimit-o pe Brigitte

Fostul tenismen a vrut să declare prea multe despre nunta fostei sale soții și nici nu s-a arătat interesat prea mult de acest subiect. Ilie Năstase chiar a făcut o afirmație care a deranjat-o pe Brigitte, cum că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Vedeta nu-l va invita pe fostul ei soț la nuntă, mai ales că Brigitte este extrem de supărată pe Ilie Năstase, după ce a făcut acele declarații.
‘Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru.’, ne-a mai declarat aceeași sursă.

FOTO: ProTV

Brigitte și Florin Pastramă, imagini de la cununia civilăBrigitte și Florin Pastramă, imagini de la cununia civilă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton