Mario Fresh a făcut anunțul! O cere în căsătorie pe Alexia Eram: ”Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva”

 Stamen Diana
.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de aproape trei ani, dar se pare că cei doi își doresc mai mult. Artistul a dezvăluit cum plănuiește să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca.

La aproape 20 de ani, Mario Fresh se gândește la căsătorie. Artistul a mărturisit că are planuri serioase alături de iubita lui, Alexia Eram, și că îi pregătește multe surprize. Invitat la emisiunea ,,Răi da buni, tânărul cântăreț a făcut mărturisiri despre cum intenționează să o ceară de soție pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Chiar dacă cererea în căsătorie nu a fost înca stabilită, Mario Fresh a declarat că Alexia Eram va primi inelul de logodnă în fața a 16 cameramani. Talentatul artist își pune creativitatea la încercare, se gândește de mult timp la această mareață zi și își dorește ca totul să fie de vis. Din păcate, a fost rezervat în ceea ce privește planul complet pe care îl pune la cale, iar noi abia așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

„Nu există acum… Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine', a mărturisit Mario Fresh la emisiunea ,,Rai da buni.

Se pare că cei doi sunt făcuți unul pentru celălat și nici măcar distanța nu le poate sta în cale. Alexia Eram s-a mutat în Londra, acolo unde studiază la o facultate de top. 'Ne ajutăm reciproc. Eu mai mult în înnebunesc cu întrebările și nu mai poate săracul. Este foarte respectuos cu mine, e foarte romantic, îmi face tot felul de surprize. Îmi place tot la el, a declarant Alexia pentru Click!.

FOTO: Dan Borzan

Autor: Sinziana Ioniță

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton